Restaurant Het Paradijs
Het Paradijs

Bij Het Paradijs stap je binnen in een exotische wereld: een binnentuin met loopbrug, lianen vanaf het plafond, tropische planten en bomen, schildpadden en een vijver. Is dit een restaurant? Jazeker! Neem plaats in één van de vele hoekjes voor koffie met wat lekkers, diner of uitgebreide lunch. En vier hier je feestje of zelfs je bruiloft. Deze unieke en sfeervolle plek is namelijk ook een trouwlocatie.

De kaart bestaat uit veganistische gerechten die gemaakt worden met biologische producten uit de buurt. Maar ook voor een 'groen' wijntje of high tea (vanaf 25 personen) ben je welkom bij Het Paradijs. Leuk weetje: 87 procent van Het Paradijs is gebouwd met gebruik van gerecyclede materialen. Bovendien vangt het restaurant duizenden liters water op door middel van watertanks. Met dit regenwater worden de planten besproeid en de vijver gevuld.

Het Paradijs in Enschede leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Restaurant Het Paradijs