Restaurant Het Paradijs

Restaurant Het Paradijs

Bij Het Paradijs waan je je in een exotische omgeving. De inrichting bestaat namelijk uit een binnentuin, compleet met loopbrug, bomen, schildpadden en een vijver. Neem plaats in één van de vele hoekjes voor koffie met wat lekkers, diner of high tea. En vier hier je feestje of zelfs je bruiloft. Deze unieke en sfeervolle plek is namelijk ook een trouwlocatie.

De kaart bestaat uit vegetarische gerechten die gemaakt worden met biologische producten uit de buurt. Maar ook voor een 'groen' wijntje of high tea ben je welkom bij Het Paradijs. Leuk weetje: 87 procent van Het Paradijs is gebouwd met gebruik van gerecyclede materialen. Bovendien vangt het restaurant duizenden liters water op door middel van watertanks. Met dit regenwater worden de planten besproeid en de vijver gevuld.

Restaurant Het Paradijs in Enschede leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Restaurant Het Paradijs

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.