Open dag Stichting Hack42




Open dag Stichting Hack42

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hack42 is een hackerspace in Arnhem. Hier komen mensen samen om aan projecten te werken, inspiratie op te doen, of rare drankjes bij de bar te drinken. De space biedt o.a. een computermuseum en werklabs.

Op zaterdag 3 oktober bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij Stichting Hack42, de speeltuin voor volwassenen. Koekjes graferen met een lasersnijder, 3D-printen, houtbewerken met een kolomboor of CNC-frees, sloten openen zonder sleutels, Club-Mate drinken aan de bar of onze bijzondere collectie bewonderen in het computermuseum. Hackers zijn niet eng en dat willen we u deze dag graag laten zien!

In onze hackerspace is veel te zien en nog meer te doen. Zo is een gedeelte ingericht als computermuseum, zijn er labs voor elektronica, handenarbeid en fabricage, is er een lounge met bar, een gamingruimte en meer. Als je ook maar iets hebt met computers, dingen maken, elektronica, knutselen of techniek kun je bij ons heel veel verschillende dingen doen op allerlei niveaus. Niet alles wat we doen heeft met computers te maken, en ook als je wel iets met computers wilt doen, hoef je geen expert te zijn… Beginners zijn net zo welkom als experts, fouten maken hoort erbij en samen leren is leuk!

Doelgroep: studenten, jongeren, volwassenen

 Bezoek hack42.nl

Open dag Stichting Hack42
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.