1

Vezpa - In Concert




Vezpa - In Concert

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium en zonnebrillen! Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

Of je nu halverwege vorige eeuw bent geboren of rond de eeuwwisseling, telkens weer blijkt; de muziek uit de 50's en 60's is voor iedereen! De een zet een stap terug in de tijd en herbeleefd de muziek uit zijn jeugd, de ander schreeuwt mee met hits uit de vinyl-collectie van zijn ouders en de TOP 2000.

Vezpa neemt je in razend tempo mee op een muzikale reis door de roerige jaren vijftig en zestig! Strak in pak en met “de swagger van Jagger” gaan zij onverschrokken elk podium te lijf! Gewapend met een breed arsenaal aan hits, authentiek instrumentarium en zonnebrillen! Elke noot gespeeld zoals oorspronkelijk bedoeld. Vezpa is energie, een tijdmachine, melancholie, Elvis Presley en John Lennon tegelijk; een live-ervaring waar het plezier vanaf spat!

De liefde voor de sound van weleer bracht de band naar honderden podia in binnen- en buitenland. Festivals, bedrijfsfeesten, muziekcafés, theaters en bruiloften; Vezpa doet er alles aan het evangelie der Rock ’n Roll te verspreiden!

Disclaimer: Rock’n’Roll werkt zeer verslavend, begin er niet mee!

 Bezoek www.theaterdeomval.nl

Vezpa - In Concert
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.