Theater Noord-Holland

theaters Noord-Holland en omgeving

Kennemer Theater

beverwijk, Noord-Holland  -  Het Kennemer Theater biedt een zeer gevarieerd theaterprogramma met grote namen en beginnende artiesten. Kiest u voor zang, cabaret, musical of dans? Alles is hier mogelijk!

Torpedo Theater

amsterdam, Noord-Holland  -  Ontdek het kleinste theater van Amsterdam: het Torpedo Theater. Met zijn prachtige decor, intieme sfeer en geweldige akoestiek wil je dit bijzondere theatertje niet missen!

Theater Cool kunst en cultuur

heerhugowaard, Noord-Holland  -  Cool kunst en cultuur is een schouwburg, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één in Heerhugowaard.

Roy's Magic Theater

aalsmeer, Noord-Holland  -  Kinderen die van magie houden, vieren hun verjaardagsfeestje in Roy's Magic Theater! Leer goochelen van illusionist Roy en zijn assistent Justin.

Theater de Kampanje

den helder, Noord-Holland  -  Vroeger was het een ketelmakerij, nu geniet je hier van theater! Stap binnen op de bijzondere locatie van Theater de Kampanje en ontdek de voorstellingen.

Koninklijk Theater Carré

amsterdam, Noord-Holland  -  Elke artiest in Nederland droomt ervan ooit op het podium van Koninklijk Theater Carré te mogen staan. Bezoek het oudste en mooiste theater van Nederland!

Scala - Foodbar & Theater

amsterdam, Noord-Holland  -  Bezoek Scala in Amsterdam en ontdek alle verschillende genres van theaterkunst. Geniet voor, tijdens of na een voorstelling van een hapje en een drankje bij de foodbar.