1

Uitstapjes vlakbij CC Amstel Amsterdam

-in the spotlights-

-in the spotlights-

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.72km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Museum De Dageraad

amsterdam, Noord-Holland (0.39km)  -  In Museum De Dageraad dompel je jezelf onder in de wereld van de beroemde kunst- en architectuurstroming de Amsterdamse School én het bekende Plan Zuid van architect H.P. Berlage.

ReLove Exchange Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.56km)  -  Neem meteen de kleren mee die je zelf niet meer wilt dragen als je gaat shoppen bij ReLove Exchange, want je kunt hier ook verkopen. Je krijgt meteen je geld. Cash kan, maar je kunt ook kiezen voor tweemaal zoveel store credits. Voor de nieuwe...

Heineken Experience

amsterdam, Noord-Holland (0.67km)  -  Liefhebbers van het wereldberoemde goudgele gerstenat kunnen terecht in de voormalige Heineken-brouwerij in Amsterdam. Bestaan er eigenlijk wel volwassen wereldburgers die nog geen Heineken bier gedronken hebben?

Amsterdam Canal Cruises

amsterdam, Noord-Holland (0.72km)  -  Een feestje vieren, Amsterdam ontdekken of genieten van een heerlijk diner? Ontdek de schoonheid van de Amsterdamse grachten in een rondvaartboot van Canal Cruises.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van CC Amstel Amsterdam