Casablanca Jazz club en Karaoke bar

amsterdam, Noord-Holland (0.01km)  -  Vele jazzsterren bliezen het dak eraf in Casablanca Jazz club en Karaoke bar, al sinds 1946 een geliefde uitgaansplek. Op de agenda staan veel live-optredens en karaoke!

Hofje van Wijs

amsterdam, Noord-Holland (0.05km)  -  Wie graag allerlei koffie en thee proeft, kan terecht bij het Hofje van Wijs. Koop bijzondere soorten voor thuis of proef het meteen op de leuke buitenplaats.

Brouwerij De Prael

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Ontdek de heerlijke bieren van Brouwerij De Prael in het proeflokaal aan de Oudezijds Armsteeg. Geniet in de knusse ambiance van allerlei bijzondere bieren.

Museum Ons' Lieve Heer op Solder

amsterdam, Noord-Holland (0.1km)  -  Is het een kerk? Is het een huis? Het Museum Ons' Lieve Heer op Solder is één van de oudste musea van Amsterdam, stammend uit 1661. In dit museum is een overzicht van de Hollandse Gouden Eeuw te bewonderen.

Sint Nicolaasbasiliek

amsterdam, Noord-Holland (0.11km)  -  Eén van de bekendste kerken van Amsterdam is de Sint Nicolaasbasiliek, pal tegenover het Centraal Station. Hoogtepunt van de kerk is het gerestaureerde negentiende-eeuwse Sauer-orgel.

Gooische Vrouwen Tour

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Gooi die haren in de wind en verken Amsterdam als Gooische Vrouw. Paradeer door de P.C. Hooftstraat en geniet van een heerlijke pedicure.

Erotisch Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.21km)  -  Het Erotisch Museum staat midden op de beroemde Wallen. Hier staat de kunst van het verleiden centraal.

Rederij Aemstelland

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Rederij Aemstelland heeft vier echte salonboten en organiseert hiermee rondvaarten door de oude grachten van Amsterdam. Of stap op de watertaxi en laat je overzetten van de ene kade naar de andere. De salonboten zijn ook te huur voor groepen.

Dagje Plat Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Beleef Amsterdam op z'n platst! Smartlappen zingen of paaldansen onder leiding van de Mokumse Joke... Dat betekent rode oortjes!

Ik Hou Van Holland Quiz

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Zin in een feestje? Beleef deze quiz in een echt Amsterdams café! Samen met de charmante spelleider ga je aan de slag met originele vragen en opdrachten, karaoke en natuurlijk mooie prijzen.

Oud-Hollandse spelletjes met karaoke

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Gooi die kelen maar los tijdens een karaokehit en win extra punten! Wie is het beste in sjoelen, stokgooien of vier-op-een-rij? Speel samen met collega's oud-Hollandse spelen in het Accijnshuis van Amsterdam en je ontdekt het vanzelf.

Crimineel dagje in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  De spannendste verhalen uit het criminele verleden van Amsterdam maak je zelf mee tijdens een crimineel dagje in Amsterdam. Ga mee met een oud-rechercheur en verzamel zelf bewijsmateriaal.

Sterrenspeurtocht Volendam

volendam, Noord-Holland (0.22km)  -  Ga tijdens de Sterrenspeurtocht op zoek naar de huizen van de Bekende Volendammers als Jan Keizer en Annie Schilder.

Sterrentour Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Een wijntje met mevrouw Van Breukhoven of een plotselinge ontmoeting met Jeroen Pauw. In Amsterdam ga je op jacht naar bekende Nederlanders met de Sterrentour.

Lachdag Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  De Workshop Lachen is de ultieme manier om weer samen met collega's, vriendinnen en familie in een deuk te liggen.

Pannenkoeken bakken & quizen in Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  Een gezellig oud-Hollands avondje met een quiz, pannenkoeken en karaoke. Plezier van vroeger, maar dan samen met vrienden of collega's. Vier een uitbundig Hollands feestje in het hart van Amsterdam!

Sexmuseum Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.23km)  -  Seksualiteit is van alle tijden. Er is door de eeuwen heen echter wel een hoop veranderd. Kom erachter in Sexmuseum de Venustempel.

Open Boat Tours Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.24km)  -  Aan boord van de Open Boat Tours merk je meteen: Amsterdam is het mooist vanaf het water! Varend door de grachten zoekt de sloep een weg naar de mooiste plekjes van de hoofdstad.

Oude Kerk Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.25km)  -  Ontdek het oudste gebouw van Amsterdam in een nieuw jasje. De kerk blijft oud, maar de inhoud is nieuw. Bekijk de verschillende kunsttentoonstellingen!

Friendship Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.26km)  -  Onderuitgezakt op een sloep van het zonnetje genieten of juist in een overdekte boot de stad verkennen. Friendship Amsterdam laat je met een vaartocht naar keuze Amsterdam vanaf het water zien.

Sherlocked Escaperooms Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.32km)  -  Slechts veertig procent van de groepen ontrafelt het geheim. Lukt het jou en je team om op tijd te ontsnappen uit de escaperooms in de Beurs van Berlage?

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van De Toverschool