Uitstapjes vlakbij Blond en Blauw...

Bestudeer films in Eye Study

amsterdam, Noord-Holland (0.86km)  -  Een paradijs aan duizenden films en bijzondere filmspullen. Bekijk nu de films die online niet te vinden zijn en ontdek de filmwereld van toen en nu in Eye Study, het collectiecentrum van Eye Filmmuseum.

Nxt Museum

amsterdam-noord, Noord-Holland (0.89km)  -  Nxt Museum in Amsterdam-Noord neemt je mee naar de kunst van nu én van de toekomst. Moderne technologie zorgt voor prikkeling van al je zintuigen.

A'DAM Toren en Lookout

amsterdam, Noord-Holland (1.03km)  -  Het oude Shell-gebouw aan het IJ biedt bezoekers een schitterende uitzicht over de stad Amsterdam. Het panoramaterras biedt een 360-graden uitzicht en binnenkort schommel je - natuurlijk gezekerd - over de rand. Vrij als een vogeltje!

Museum om de Hoek

amsterdam, Noord-Holland (1.09km)  -  Altijd al meer willen weten over de lokale geschiedenis en cultuur van Amsterdam? Beleef de bijzondere verhalen op verschillende manieren bij de verschillende lokale buurtmusea, verspreid door de stad.

Themavaartochten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (1.14km)  -  Genieten van een bierproeverij op het water? Rederij 't IJ organiseert boottochten met een thema. Ga mee met Partyboot Independent3 en luister naar verhalen over 't IJ of ga voor Pampus liggen en bezoek dit forteneiland. De boten zijn ook te huur.

Playhood

amsterdam, Noord-Holland (1.16km)  -  Ontdek de magie van het spel en laat je fantasie de vrije loop bij Playhood. In deze indoor speeltuin spelen kinderen in allerlei kleine winkeltjes, waarin ze de rol van kapper, postbode en nog veel meer kunnen kruipen.

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (1.18km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Museum Het Schip

amsterdam, Noord-Holland (1.19km)  -  In Het Schip leert de bezoeker alle ins en outs van de Amsterdamse School. Er zijn diverse exposities, waaronder een expositie over de Amsterdamse School en een expositie over het straatmeubilair wat door de architectuurstroming is ontwikkeld.

Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.2km)  -  Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de theatervoorstelling ANNE, over het leven van Anne Frank. In het theater, net buiten het centrum, staan voorstellingen voor langere tijd op het programma.

Champagneproeverij

amsterdam, Noord-Holland (1.23km)  -  Ontdek de beste champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam. Geniet tijdens een twee uur durende proeverij van zes verschillende champagnes en bijpassende hapjes.

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (1.24km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Tony's Thuis Store

amsterdam, Noord-Holland (1.26km)  -  Tony's Chocolonely fan? Dan moet je echt naar Tony's Thuis Store in Amsterdam gaan. Stapels repen staren je aan. Dat kan je toch niet weerstaan?

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Blond en Blauw Theaterproducties