Uitstapjes vlakbij Monkey Town Purmerend

Markt Gildeplein

purmerend, Noord-Holland (0.85km)  -  Iedere vrijdag stallen de marktlui hun kramen uit op het Gildeplein in Purmerend. De hele dag haal je hier allerlei verse producten, bloemen, kleding en accessoires.

Kinderparadijs

purmerend, Noord-Holland (0.91km)  -  Het Kinderparadijs is een ware avonturenspeelplaats waar kinderen hun handen uit de mouwen kunnen steken. Wat is nu mooier dan zelf een kampvuur maken? Wees klaar om vies te worden!

Golfclub De Purmer

purmerend, Noord-Holland (1.26km)  -  Ontdek de gastvrije en welkome Golfclub De Purmer in Purmerend. Kom langs en beleef hoe BurgGolf voor 100% sfeer, 100% gastvrijheid en 100% service zorgt.

H20 Esports Campus

purmerend, Noord-Holland (1.58km)  -  Kom zelf gamen of kijk een esportswedstrijd bij H20 Esports Campus. Het Rabo Esports Stadium is de eerste in de Benelux en is maar liefst 12.000 m2!

Speeltuin de Speelkraam

purmerend, Noord-Holland (1.71km)  -  Op het terrein van Speeltuin de Speelkraam zijn er allerlei speeltoestellen te vinden waar kinderen mee kunnen klimmen, klauteren, glijden, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Rust naderhand uit op de houten bankjes of een van de vele grasvelden!

Skatepark De Gors

purmerend, Noord-Holland (1.88km)  -  Aan de rand van het Leeghwaterpark vind je het uitdagende Skatepark De Gors. Daag jezelf uit met een skateboard of BMX en probeer de lastigste trucs.

Kinderboerderij De Ridder

purmerend, Noord-Holland (1.9km)  -  Het is een grote beestenboel op Kinderboerderij De Ridder. Op de oude stolpboerderij omringd door groene weilanden en een boomgaard wonen konijnen, schapen, pony's en nog veel meer dieren.

Leeghwaterbad Spurd

purmerend, Noord-Holland (1.91km)  -  Leeghwaterbad Spurd is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad van Purmerend zijn er diverse activiteiten en kun je komen zwemmen in de vier baden.

Markt Meerland

purmerend, Noord-Holland (2.56km)  -  Haal verse groente en fruit in huis op de wekelijkse markt bij Winkelcentrum Meerland. Iedere woensdag staan de marktkramen gevuld op je te wachten.

Waterlands Archief

purmerend, Noord-Holland (2.59km)  -  Vier kilometer aan archieven en tel daar nog maar een heleboel kaarten, prenten en kranten bij op! In het Waterlands Archief ligt de historie van het Noord-Hollandse Waterland besloten. Lees en verbaas je!

Gouwzee fietsroute

purmerend, Noord-Holland (2.78km)  -  Geniet van Hollandse polders, historische plaatsen als Volendam, Edam en Marken en vooral veel water. De Gouwzee-fietsroute is 48 kilometer en voert door de regio Waterland.

Purmerends Museum

purmerend, Noord-Holland (3.18km)  -  De geschiedenis van Purmerend, die ontdek je in het Purmerends Museum! Het museum bevat een enorme collectie sieraardewerk, schilderingen, munten en nog veel meer.

Kaasmarkt Edam

edam, Noord-Holland (3.69km)  -  De Edammer Kaas werd over de hele wereld verscheept. Een beroemde kaas, die tot 1922 werd verhandeld bij de Kaaswaag in Edam. In de zomermaanden herleeft deze oude traditie en kun je met eigen ogen zien hoe deze kaashandel eraan toe gaat.

Edams Museum

edam, Noord-Holland (3.78km)  -  Ga terug naar de Gouden Eeuw tijdens een bezoekje aan het Edams Museum. Bijzonder aan het museum is de drijvende kelder.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Monkey Town Purmerend