Uitstapjes vlakbij Sterrenwacht Vesta

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (1.64km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (3.36km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (3.36km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Theater Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (3.73km)  -  Theater Amsterdam opende op 8 mei 2014 met de theatervoorstelling ANNE, over het leven van Anne Frank. In het theater, net buiten het centrum, staan voorstellingen voor langere tijd op het programma.

Playhood

amsterdam, Noord-Holland (3.81km)  -  Ontdek de magie van het spel en laat je fantasie de vrije loop bij Playhood. In deze indoor speeltuin spelen kinderen in allerlei kleine winkeltjes, waarin ze de rol van kapper, postbode en nog veel meer kunnen kruipen.

Noorderparkbad

amsterdam, Noord-Holland (4.31km)  -  Met zijn ronde hoeken en organische vormen is het Noorderparkbad, uitgeroepen tot het mooiste publieke zwembad ter wereld. Ontdek zelf waarom en kom langs in dit prachtige zwembad in Amsterdam Noord.

Varen in de Zaanstreek

zaandam, Noord-Holland (4.36km)  -  Ontdek de Zaanstreek met een boot van 'Varen in de Zaanstreek'. Uitgestrekte polders, schattige dorpjes en een prachtig groene omgeving. Huur een elektrische of stille sloep en trek erop uit!

Bestudeer films in Eye Study

amsterdam, Noord-Holland (4.49km)  -  Een paradijs aan duizenden films en bijzondere filmspullen. Bekijk nu de films die online niet te vinden zijn en ontdek de filmwereld van toen en nu in Eye Study, het collectiecentrum van Eye Filmmuseum.

Museum Het Schip

amsterdam, Noord-Holland (4.5km)  -  In Het Schip leert de bezoeker alle ins en outs van de Amsterdamse School. Er zijn diverse exposities, waaronder een expositie over de Amsterdamse School en een expositie over het straatmeubilair wat door de architectuurstroming is ontwikkeld.

Kringloopwinkel RataPlan Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (4.53km)  -  RataPlan is de grootste kringloopwinkel van Amsterdam: twee verdiepingen in een grote lichte hal, waar je echt van alles kunt vinden. Kleding, fietsen, elektronica of leuke hebbedingetjes, maar ook meubels en zelfs bouwmateriaal.

Pathé Zaandam

zaandam, Noord-Holland (4.55km)  -  Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

Natuurgebied Ilperveld

landsmeer, Noord-Holland (4.57km)  -  Natuurgebied Ilperveld ligt in Landsmeer. Geniet van het prachtige veenweidegebied. In het voorjaar en zomer zijn er vaarexcursies of kun je zelf een bootje huren.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Sterrenwacht Vesta