1

Stadsboerderij Darwinpark

zaandam, Noord-Holland (2.73km)  -  Maak kennis met dier en natuur op stadsboerderij Darwinpark. In 1967 schonk Albert Heijn deze boerderij aan Zaandam. Ook verkoopt de boerderij soms dieren.

Papabubble

zaandam, Noord-Holland (2.84km)  -  Iedereen die van snoep houdt, moet naar Papabubble. Hier is het heerlijk genieten van zelfgemaakt snoep!

Grietje Tump Museum

landsmeer, Noord-Holland (3.3km)  -  Ga terug in de tijd in het Grietje Tump Museum, dat vol staat met voorwerpen uit de vorige eeuw zoals meubels, sieraden en doopjurken.

Puur Natuur Tuin

amsterdam, Noord-Holland (3.59km)  -  Bouw je eigen huisje in de Puur Natuur Tuin! Hier is van alles te beleven: klim in de bomen, rust uit in het frisse gras en ontdek de natuur.

Zaantheater in Zaandam

zaandam, Noord-Holland (4.13km)  -  In het centrum van Zaandam is het Zaantheater gevestigd. Jaarlijks worden er 275 voorstellingen gegeven.

Varen in de Zaanstreek

zaandam, Noord-Holland (4.19km)  -  Ontdek de Zaanstreek met een boot van 'Varen in de Zaanstreek'. Uitgestrekte polders, schattige dorpjes en een prachtig groene omgeving. Huur een elektrische of stille sloep en trek erop uit!

Darteldome Zaandam

zaandam, Noord-Holland (4.21km)  -  In deze binnenspeeltuin is het lekker klimmen, klauteren en glijden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven omdat alles zacht is uitgevoerd.

Het Czaar Peterhuisje

zaandam, Noord-Holland (4.24km)  -  In 1697 logeerde tsaar Peter de Grote in het Czaar Peterhuisje. Bekijk zijn handtekening in dit kleine museumpje!

Natuurgebied Ilperveld

landsmeer, Noord-Holland (4.5km)  -  Natuurgebied Ilperveld ligt in Landsmeer. Geniet van het prachtige veenweidegebied. In het voorjaar en zomer zijn er vaarexcursies of kun je zelf een bootje huren.

Pathé Zaandam

zaandam, Noord-Holland (4.58km)  -  Geniet in de moderne Pathé bioscoop van Zaandam van grote bioscoophits. Romantische films, actie of science fiction, de keuze is altijd ruim. De bioscoop zit in een mooi nieuwbouwcomplex en heeft een opvallend dak van rode stenen.

Primark Zaandam

zaandam, Noord-Holland (4.61km)  -  Leuke kleding voor een leuke prijs. Kom shoppen bij de Primark in Zaandam. Bij deze hippe en goedkope modeketen uit Ierland slaag je ongetwijfeld!

Museum of Humanity

zaandam, Noord-Holland (4.7km)  -  De wereld is niet altijd eenvoudig, maar wel mooi. Museum of Humanity laat zien hoe mooi mensen overal ter wereld zijn.

Veerpont Ilpendam-Landsmeer

ilpendam, Noord-Holland (4.79km)  -  Pontveer Ilpendam-Landsmeer staat bekend als 'het pontje van Ilpendam'. Elke dag vaart de pont heen en weer over het Noord-Hollands kanaal.

Uitkijktoren Kalverpolder

zaandam, Noord-Holland (5.02km)  -  Ontdek niet alleen het prachtige veenweidegebied in Zaandam, maar ook de wereldberoemde en historische Zaanse Schans tijdens het beklimmen van uitkijktoren Kalverpolder.

IJ-Hallen Amsterdam Noord

amsterdam-noord, Noord-Holland (5.14km)  -  Speur naar koopjes en leuke prulletjes tussen de vele kramen in de IJ-Hallen. De grootste vlooienmarkt van Europa!

Varen en onbeperkt pannenkoeken eten op het IJ

amsterdam, Noord-Holland (5.15km)  -  Pannenkoeken eten zoveel als je kunt! Op de Pannenkoekenboot Amsterdam vaar je in 75 minuten over het IJ langs de hotspots van onze hoofdstad, terwijl je geniet van een lekker pannenkoekenbuffet. Hoeveel kun jij er op?

NDSM Fuse

amsterdam, Noord-Holland (5.27km)  -  Bezoek NDSM Fuse in Amsterdam en ontdek de scheepsbouwloods waar de kunstwerken van lokale kunstenaars wordt gepresenteerd.

Amsterdam Boat Cruises

amsterdam-noord, Noord-Holland (5.28km)  -  Ontdek de Haven van Amsterdam en de Zaanse Schans met een luxe rondvaart van Amsterdam Boat Cruises. Combineer je boottocht met een Amsterdamse brunch, High Beer of High Wine!

Museum Zaanse Tijd

zaandam, Noord-Holland (5.33km)  -  In het Museum van het Nederlandse uurwerk komt men nooit te laat. Van torenuurwerken tot staande horloges: alle klokken zijn te vinden in Zaandam!

Museumwinkel Albert Heijn

zaandijk, Noord-Holland (5.33km)  -  Boodschappen doen bij Albert Heijn, maar dan anders. Hoe begon de supermarktketen eigenlijk? Dat kun je zien in de Museumwinkel.

City Games

City Games

Nu met 10% korting Ben jij net zo goed in het oplossen van een moord als Sherlock Holmes? Ontdek het met de spannende Sherlock Holmes City Game! Een game vol puzzels, hersenkrakers en Britse humor die je door heel Nederland kunt spelen. Kies een stad en ga op avontuur.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Recreatiegebied Het Twiske