1

Nonsens




Nonsens

» Let op: deze activiteit is voorbij «

NONSENS begint wanneer de Zusters ontdekken dat hun kok, zuster Julia, per ongeluk 52 zusters heeft vergiftigd. De 5 overgebleven nonnen hebben dringend behoefte aan geld voor alle begrafenissen. De nonnen besluiten dat de beste manier om het geld in te zamelen een benefietvoorstelling is.
Ze huren de zaal van het plaatselijke parochiehuis, waar toevallig ook net een schoolproductie van “Grease” speelt, en brengen een avond met zang, dans, een heuse publieksquiz en vele komische verrassingen.
In NONSENS ontmoeten we Eerwaarde Moeder Regina, een voormalig circusartiest, haar rechterhand Zuster Maria Hubert, de bijdehante en niet op haar mondje gevallen Zuster Robert Anne, Zuster Mary Leo, een nieuweling die eigenlijk ballerina wil worden, en de heerlijk maffe Zuster Mary Amnesia, die haar geheugen heeft verloren toen er een kruisbeeld op haar hoofd viel.
Cast
De voorstelling wordt gebracht door een sterrencast van vijf top comédiennes die niet alleen fantastisch kunnen zingen en dansen: Marjolijn Touw, Mariska van Kolck, Wieneke Remmers, Brigitte Heitzer, Renée van Wegberg. Paul van Ewijk en Barrie Stevens verzorgen de regie en choreografie.

 Bezoek www.crowntheateraalsmeer.nl

Nonsens
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.