Voorjaarsconcert in het Streekmuseum voor de Krimpenerwaard


-advertentiepositie-



Voorjaarsconcert in het Streekmuseum voor de Krimpenerwaard

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de concertreeks Muziek in het Museum zal op zaterdag 22 mei in de ontvangstruimte van het Streekmuseum voor de Krimpenerwaard een optreden plaatsvinden van het Jazz Combo ‘Out of the Blue’ met jazz-zangeres Rita de Kimpe. Zij spelen gevoelige ballads tot blues en lekkere swingnummers.

Het Jazz Combo bestaat deze middag uit drie gerenommeerde muzikanten: pianist John Valk, bassist Jos van Bueren en gitarist Paul Werkhoven.
John is een lyrische, swingende pianist met roots in de klassieke muziek. Hij begeleidde al eerder o.a. Janice Lakers. Zangers als Peter Blanker maakten gebruik van zijn arrangementen van Rotterdamse liedjes. Jos speelt bij de New Orleans Syncopaters en heeft gespeeld bij het Frits Katee kwartet. Hij is een swingende, soepele bassist. Gitarist Paul Werkhoven is al vele jaren in de ban van de jazz. Hij heeft in vele jazzcombo’s gespeeld.

Rita de Kimpe is een gepassionneerde zangeres, die al jaren in verschillende bezettingen een breed scala aan mainstream jazz brengt. Ze zingt in verschillende jazzcombo’s en big bands.

 Bezoek www.streekmuseumkrimpenerwaard.nl

Voorjaarsconcert in het Streekmuseum voor de Krimpenerwaard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.