Disneyland Resort Paris trakteert

Disneyland® Resort Paris: Gratis verblijf voor kinderen tot 7 jaar!

Redactioneel door

archief oud artikel 4 april 2008 Het is feest! Disneyland® Resort Paris bestaat 15 jaar. Daarom krijgen kinderen tot en met zes jaar gratis toegang tot het Franse pretpark wanneer ze (onder begeleiding van een volwassene) een nachtje boeken in één van de Disney Hotels of Partner Hotels. Wees er snel bij, want het verjaardagsfeestje is bijna afgelopen!

Direct boeken...

Hoewel ook in partnerhotels kan worden overnacht, is een nacht in het Disneyland Hotel zeker een aanrader. Op drie minuten lopen van het pretpark ligt het sprookjesachtige hotel: het lijkt nét een sprookjeskasteel. En dat is het eigenlijk ook wel een beetje. De riante slaapkamers, met minibar, airconditioning, tv, radio en telefoon, zijn ingericht in de stijl van een Victoriaans paleis. Bovendien bieden ze een prachtig uitzicht over Disneyland Paris. Het hotel beschikt niet alleen over twee- en vierpersoonskamers, maar er zijn ook grotere kamers beschikbaar voor gezinnen van meer dan vier personen. Zo kan iedereen, groot en klein, het feestje van Disneyland meevieren!

Nieuwe attracties

Met de komst van nieuwe attracties The Twillight Zone Tower of Terror, Stitch Live! en de High School Musical Show is een bezoek aan Disneyland Paris nâg aantrekkelijker geworden. In The Twillight Zone Tower of Terror maken bezoekers een vrije val mee. Het verhaal achter deze attractie komt uit de televisieserie The Twilight Zone en gaat over een fictief hotel dat op een mysterieuze oktobermaand in 1939 getroffen werd door een bliksem. Adrenaline verzekerd! Bij Stitch Live! maken kinderen kennis met het buitenaardse wezen Stitch, bekend van de animatiefilm Lilo & Stitch. Tijdens de High School Musical 2 Show kunnen de bezoekers lekker meezingen met de hits uit de kaskraker over studenten van High East.

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 4 april 2008 - 12499

Dit past bij 'Disneyland Resort Paris trakteert'