1

Vaderdag 2016: geef een stoer mannenuitje cadeau!

Dagje uit met papa: lekker ontspannen of stoere spektakels

Actieve uitjes op DagjeWeg.NL Redactioneel door
Foto 1. Oog in oog met roofvogels! Foto: Kadopagina

archief oud artikel 3 juni 2015 Cultuur Landelijk Een actief dagje weg is leuk om te doen, maar ook om cadeau te geven! Vaar met hoge snelheid over de Maas, ga mee met een spectaculaire sledehondentocht of leer de geheimen van de valkenier. DagjeWeg.NL vond samen met Kadopagina de leukste ideeën voor een stoer mannenuitje rond Vaderdag.

Spektakel in Rotterdam

Maak voor € 35,00 een supersnelle sightseeing tour door Rotterdam met een RIB boat-experience. In dertig minuten tijd race je met grote snelheid over de Maas. De RIB boat-experience begint met een uitleg over stromingen, golven en veiligheid. Houd je van spektakels én ben je Feyenoordfan? Maak dan voor maar € 15,- een rondleiding door De Kuip. Zo blijf je in de voetbalsferen en kun je extra (na)genieten van het WK. De rondleiding duurt anderhalf uur en gaat langs bijzondere plekken zoals de beschilderde spelerstunnel en het ereterras.

Met husky's het bos in

Als het zonnetje schijnt zijn de bossen van Limburg een perfecte plek voor een mooie wandeling of fietstocht. Een keer wat originelers beleven? Ga dan voor € 89,50 mee met een sledehondentocht. Zes prachtige husky's, met hun felblauwe ogen en glanzende vacht geven jou de dag van je leven. Nadat de honden voor de kar zijn gespannen, wordt de rem losgegooid en stuiven de honden het bospad op. De husky's rennen zo snel, dat je met wapperende haren door het bos vliegt en de modder om je oren spat!

Vechten als Tom Cruise

Tom Cruise die over een paar brandende auto's heen springt, Ewan McGregor die tegen een boom aan geslingerd wordt door een tsunami en Daniël Craig die vanaf een rijdende trein in een ravijn vliegt. Wil je net zo'n held worden als zij? Word dan voor € 79,- stuntman voor één dag! Leer alles over een filmgevecht en ervaar hoe het is om geschept te worden door een auto als je net rustig op een terrasje zit. Erg gaaf is het vliegen. Gehesen in een speciaal pak word je zes meter naar achter en omhoog getrokken!

Zelf racen in een BMW

Elke man wordt blij met dit bijzondere arrangement bij de autoraces! Word een BMW-coureur op een circuit naar keuze. Voor € 150,- proef je zelf de sfeer van het echte circuit. Het begint natuurlijk met de theorie: zithouding, rempunten en de regels. En dan het moment: zelf achter het stuur om vijf rondjes te racen over het circuit. Een cadeau waar nog lang over gepraat en gedroomd wordt! Keuze uit Zandvoort, Assen of het Belgische Zolder.

Dagje valkenier

Is de vader in kwestie dol op (roof)vogels? Een unieke ervaring is dan een workshop van de valkenier, voor € 75,- per persoon. In vier uur tijd wordt het ambacht van de valkerij overgedragen zoals dat al generatie op generatie gebeurt. Vogels trainen, knopen leggen en een loer draaien: aan het eind weet je er alles van! Natuurlijk mag je zelf ook de roofvogels voeren en laten vliegen. Een indrukwekkende ervaring!

Tip: geef de DagjeWeg.NL Tickets Cadeaukaart als cadeau en laat de gelukkige zelf een uitje uitkiezen!
Foto 2. Beleef een RIB Boat-Experience! Foto: Dolphin Events

Laatst gewijzigd: 2016-11-07 13:28:40 · Gepubliceerd: 3 juni 2015 - 14681