1

Gratis naar nijntje

Bezoek het dick bruna huis voor niks!

dick bruna huis Nieuws door

archief oud artikel 9 juli 2012 Cultuur Utrecht, Utrecht Kom deze zomer gratis op bezoek bij kinderboekenheld nijntje. Ruil een knuffelbeer in bij de ingang van het dick bruna huis en krijg vrije toegang tot het museum. De ingezamelde knuffeldieren gaan naar het goede doel.

Geniet van lange, zomerse vakantiedagen met een bezoek aan het dick bruna huis. In het museum ontmoeten de allerkleinsten hun grote boekenheld nijntje! Speciaal voor de zomer komt het museum met een ongewone actie. Tegen inlevering van een knuffelbeest is de entree helemaal gratis. Daarnaast staan er leuke kinderactiviteiten op het programma onder de naam 'Zomer van Dick Bruna'. Doe mee aan de extra knutselactiviteiten, luister naar een mooi verhaal tijdens de voorleesmiddagen of volg een rondleiding speciaal voor kinderen van drie tot en met zes jaar oud.

Praktische informatie

De zomerprogrammering 'Zomer van Dick Bruna' duurt van 7 juli tot en met 19 augustus. Gedurende deze tijd is de toegang tot het museum gratis bij inlevering van een knuffeldier. De ingezamelde pluche beesten gaan naar Teddybears for help, een organisatie die de knuffelbeesten inzamelt voor kinderen die er geen hebben. De knuffels mogen nieuw of tweedehands zijn, zolang ze maar in goede staat verkeren. Ze mogen geen batterijen bevatten en het liefste van een kleiner formaat zijn.

Laatst gewijzigd: 2020-01-30 11:32:54 · Gepubliceerd: 9 juli 2012 - 498