1

Kinderboerderij De Ulebelt




Kinderboerderij De Ulebelt

Er wonen veel boerderijdieren op De Ulebelt. Landbouwhuisdieren zoals kippen, schapen, geiten, varkens en koeien. Dit zijn de dieren die in de landbouw voor voedsel zorgen. Bij Kinderboerderij de Ulebelt is informatie over deze dieren, het boerenleven en de productie belangrijker dan de melk- en vleesproductie zelf. Het verhaal van de schattige lammetjes en biggetjes wordt hier op een educatieve manier verteld. Op De Ulebelt wordt geen kunstmest of synthetische bestrijdingsmiddelen gebruikt.Natuurlijk kun je ook heerlijk knuffelen met alle dieren op de knuffelweide!

Er zijn prachtige thematuinen waar gewandeld kan worden, zoals de vlindertuin, de moestuin of de kruidentuin. Voor kinderen zijn er twee fijne natuurspeelplaatsen: de Takkenbende en de Waterstam. Hier kunnen kinderen heerlijk spelen met water, zand, boomstammen en hutten.

Ook kan er op de Ulebelt een kinderfeestje in de natuur worden gevierd.

Kinderboerderij De Ulebelt in Deventer leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

 Bezoek www.ulebelt.nl

Kinderboerderij De Ulebelt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.