Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland

Uit alle hoeken van Museum Speelklok klinkt vrolijke muziek! Eeuwenoude zelfspelende muziekinstrumenten vormen hier een wondere wereld, die je al luisterend en lerend ontdekt. Ontdek de verhalen achter deze muzikale gadgets met de verschillende mechanismen: van het kleinste speeldoosje tot de grootste dans- en draaiorgels. Een leuk en leerzaam uitje in het centrum van Utrecht voor het hele gezin!

Bezoek www.museumspeelklok.nl »

Museum Speelklok

Gratis Muzikale Rondleiding

Een bezoek aan Museum Speelklok is niet compleet zonder de vrolijke rondleiders. Ieder uur kun je mee met de gratis Muzikale Rondleiding. Overal klinkt muziek, terwijl de rondleiders de instrumenten demonstreren. Daarna ga je zelf op ontdekkingstocht in Museum Expeditie en bekijk je de instrumenten die mensen vroeger in huis hadden.

Tijd voor een feestje!

Museum Speelklok viert in 2016 een jaar lang feest, want dan bestaat het museum 60 jaar. Het hele jaar door is er een druk programma dat vol staat met tentoonstellingen, activiteiten en voorstellingen. Elke bezoeker van het museum mag het feest mee vieren! Bekijk het feestelijke programma van Museum Speelklok.


Museum Speelklok: het vrolijkste museum van Nederland in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.museumspeelklok.nl »

Interactief

Een vrolijk museum!

Interactief

Interactief

Interactief

Bewonder muziekinstrumenten

Interactief

Leuk voor kinderen