1

Beoordelingen Museum Speelklok

geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12 november 2017

Datum beoordeling: 13 november 2017

Reisgezelschap: met vrienden

Heel leuk voor klein en groot en een fantastische gids, zong en danste zelfs mee met de muziek één minpuntje was te weinig personeel bij kassa en restaurant deze meiden moesten wel heel erg hard werken met rode wangetjes als gevolg.

Beoordeling gegeven door Karel Johan Sonneveld.

Leuk museum, rommelige organisatie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-10-2017

Datum beoordeling: 17 oktober 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Vandaag, herfstvakantie, met kleinkinderen geweest .Wrschl door de drukte zeer rommelige rondleidingen. Deze waren niet echt kindvriendelijk en weinig interessant. Musical Belle en het Beest erg leuk! Maakte veel goed.Zonder deze zou ik op deze manier het museum niet aanbevelen!Restaurant in orde.

Beoordeling gegeven door M v.d. Berg.

Ze doen alle moeite voor je
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 24 juni 2017

Datum beoordeling: 24 juni 2017

Reisgezelschap: met jonge kinderen

We hadden een kinderfeestje gepland in een speeltuin, buiten. Maar het bleek prutweer te zijn, op de dag zelf. Om 10 uur gebeld naar Museum Speelklok om te vragen of er nog een kinderfeestje georganiseerd kon worden DIE dag. De floormanager (moeilijke voornaam met een F) heeft alle moeite gedaan om het te realiseren. Hij heeft ervoor gezorgd dat de banketbakker speciaal op het laatste moment nog een gepersonaliseerde taart heeft gemaakt. De bediening in de restauratie waren heel ondersteunend en aardig; ze vonden het leuk om dit te verzorgen. Met het zingen van "lang zal die leven" werd er begeleiding van een orgel aangezet, heel aardig. Vervolgens kregen we een kinderrondleiding van weer iemand met een moeilijke voornaam (nu met een D). Die kinderrondleiding was superleuk. Daarna de speurtocht gedaan; ook in de roos. Het cadeautje voor de jarige (wat bij het kinderfeestje hoort) was ook heel leuk (ik verklap niks), geen prulletje. Iedereen heeft een leuk feestje gehad. Dank aan iedereen bij het museum voor de moeite om dit op het laatste moment te realiseren. Ook dank aan de aardige mensen van het museum, die met hun persoonlijke aanpak het een heel geslaagde dag maakten.

Beoordeling gegeven door joeri.

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 13 februari 2015

Datum beoordeling: 13 februari 2016

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wat een domper. Geen kinderrondleiding, waar we speciaal voor waren gekomen. Andere rondleiding is na 5 minuten al saai voor 4-jarigen. Niet voor herhaling vatbaar. Spijtig.

Beoordeling gegeven door Van der Heide .

Interessant
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 29-07-2015

Datum beoordeling: 29 juli 2015

Reisgezelschap: alleenreizend

Ik had wel wat meer van het gebouw (kerk) willen weten. Iedereen loopt over de graven en nergens lees ik er iets over.

Beoordeling gegeven door M. van Leeuwen.

Muzikaal en interactief
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-7-2015

Datum beoordeling: 13 juli 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Ontzettend leuk museum met veel te doen voor de kinderen. Heel leuk om veel van de orgels en speeldozen te horen tijdens de rondleiding. Mijn zoons vonden vooral de speurtocht erg leuk. En in een apart gedeelte kun je zelf horen hoe de muziek speelt en kun je actief dingen doen.

Beoordeling gegeven door Martine.

Jammer
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 20/06/2015

Datum beoordeling: 20 juni 2015

Reisgezelschap: met opa en oma

Helaas moet ik concluderen dat het museum, niet meer dat leuke vrolijke museum is wat ik al jaren lang ken, en ook geregeld ben geweest vaak met buitenlandse gasten. De rondleiding is afgevlakt tot een paar objecten die worden bespeelt, de prachtige speelklokken staan in vitrines achter glas en worden niet meer gedemonstreerd. De schitterde zelf spelende instrumenten staan saai opgesteld in een donkere zaal en worden slechts uitgelicht waarna er een cd'tje wordt gedraaid van hoe het klink. Hetzelfde geld voor de oorschelpen waar je een kaartje in een gleuf kan steken om te horen wat voor geluid de machine maakt als het speelt. Ik kom daar niet (meer) voor want ik wordt hier allerminst vrolijk van, een CD kan ik thuis immers ook draaien. Ik ben bang dat heel veel bezoekers die al jaren bij u komen mijn mening zullen delen!

Beoordeling gegeven door P.C.IJsendorn.

Boven-verwachting-leuk!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-03-2015

Datum beoordeling: 14 maart 2015

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een ontzettend leuk en sympathiek museum. Absolute aanrader met kinderen. De rondleiding werd heel enthousiast gedaan en had van mij nog veel langer mogen duren. Ook goed te combineren met een bezoek aan de Dom.

Beoordeling gegeven door Ellen Boonstra.

Aanrader!
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 8-12-12

Datum beoordeling: 15 december 2012

Reisgezelschap: met vrienden

Wat een onverwacht leuk museum. Bomvol met muziek. Snap best dat ze zichzelf het vrolijkste museum van Nederland noemen, dat zou best eens waar kunnen zijn. Personeel had er duidelijk ook zin in. Wachttijd in het cafe had ietsje beter gekund, maar voor de rest heb ik er erg genoten. Mede dankzij de enthousiaste rondleider.

Beoordeling gegeven door Arjan.

Sublieme mechanische muziek
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 28 oktober 2010

Datum beoordeling: 4 november 2010

Allereerst de schitterende klokken uit de Verboden Stad uit Peking bewonderd. Wat een zeldzame praal en fijn handwerk. Ademloos keken we naar de pagodeklok die onder het spelen van een fijn deuntje vijf pagodedaken langzaam liet omhoog gaan. En dan de rondleiding. Maar liefst 10 kinderen zaten bij onze groep. Maar de jonge rondleidster deed het geweldig goed en betrok ze er goed in, zodat ook zij goed keken en luisterden. En heerlijk toch die dansmuziek te horen uit zo'n schitteren mooi oud straatorgel. We hebben er intens van genoten.

Beoordeling gegeven door L.B. van der Maden.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 4 mei 2010

Datum beoordeling: 7 mei 2010

We hebben erg genoten van het museum. Er was een rondleiding, waar erg veel aandacht was voor kinderen, op een prettige wijze werder de kinderen meegenomen in de wonderen van de museumobjecten. Vooral het kunnen beluisteren van de speeldozen, orgels en dergelijke maakte het een goede ervaring. Voor iedere bezoeker moet er dus een gelegenheid zijn, instrumenten te kunnen beluisteren. Opvallend was de passie en betrokkenheid van de rondleiders, we hebben een heer en een dame kunnen beluisteren en volgen. De expositie, maar vooral het kunnen beluisteren maakte het bezoek tot een prettige ervaring.

Beoordeling gegeven door Loek Heida.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 2-10-2009

Datum beoordeling: 21 oktober 2009

heel erg leuk interactief museum!!

Beoordeling gegeven door hans.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2009

Datum beoordeling: 10 juni 2009

Een museum wat veel leuker is dan ik dacht dat het zou zijn!! leuk voor iedereen. Erg leuke gratis rondleidingen.

Beoordeling gegeven door frederik.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: april 2009

Datum beoordeling: 9 juni 2009

heel erg leuk!! met veel enthosiastme de rondleiding gevolgd

Beoordeling gegeven door leeslamp.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jan 2009

Datum beoordeling: 5 februari 2009

Heel goede rondleiding door verschillende ruimte die veel verder gaat dan alleen klokken, met name orgels. Zeer eduactief ruimte om zelf posnkaarten te maken Mooie omgeving in goed opgeknapte kerk in de binnenstad

Beoordeling gegeven door astrid vd put.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 juni 2007 (?)

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: zondag 1 juni 2008

Datum beoordeling: 2 juni 2008

Erg leuk museum over o.a. draaiorgels en je ziet bijv. ook de "voorloper" van de jukebox etc. Zeker de rondleiding doen, die gratis is, want dan laten ze heel veel draaien en spelen. Zo zie je ook verrassende dingen die je niet had verwacht.

Beoordeling gegeven door W. Rendering.


-advertentiepositie-