Uitstapjes vlakbij Museum Speelklok

Paleis Lofen Utrecht

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Dwaal 900 jaar later door het keizerlijk Paleis Lofen en ontdek hoe Utrecht een stad wordt. Paleis Lofen is in 1000 jaar verdwenen tussen de Vismarkt en het Domplein in Utrecht. Reis aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen mee door te tijd.

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.1km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.12km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.13km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Met zijn rijke geschiedenis kent Utrecht veel historische plekken die je gezien moet hebben. Bovendien zijn er in deze levendige stad ook altijd culturele activiteiten te doen.

Café De Zaak

utrecht, Utrecht (0.16km)  -  's Zomers een koud drankje op het terras, 's winters een warme chocolademelk in het sfeervolle interieur: De Zaak is een gezellig café in hartje Utrecht.

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.16km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

Olround Utrecht

utrecht, Utrecht (0.2km)  -  Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Olround Utrecht. Eerst lekker eten en dan je skills testen op de bowlingbaan.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Museum Speelklok