1

Escaperoom op locatie


-advertentiepositie-Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

Een escaperoom in een onbekende omgeving is al spannend. Maar je krijgt pas écht de kriebels als je ineens opgesloten zit in je eigen kantoor, café of kantine. De Uitjesbazen creëren op elke willekeurige locatie een escaperoom. Waar je ook zit en met wie, er gaan heel wat zweetdruppeltjes vallen voordat alle raadsels zijn opgelost! Over zweten gesproken; je krijgt het behoorlijk benauwd als je binnen een uur een miljoen euro moet terugbetalen aan de Italiaanse maffia.. tik, tak.. Ook één van de leuke uitjes van Uitjesbazen!

Groepsuitjes op locatie

De escaperoom op eigen locatie is bedacht door Uitjesbazen. Zij organiseren allerlei gezellige en uitdagende uitjes voor groepen. Met vrienden of collega's een dagje doorbrengen en het lekker rustig aan doen of juist samen shaken van de spanning? Bepaal zelf hoe jullie dag eruitziet. Je hebt keuze uit meer dan 25 verschillende groepsuitjes op locatie, die volledig voor je worden georganiseerd. Een paar voorbeelden van arrangementen:
  • Foute Bingoshow - Bingo spelen, maar dan met een twist en vooral lekker fout. Zo zijn de bingoballen niet alleen voorzien van cijfers, maar ook van opdrachten. Je moet meer dan een liedje zingen als je 'bingo' roept zonder volle kaart. Zo makkelijk kom je er niet van af!
  • Virtual Reality Experience - In virtual reality is alles mogelijk; zo sta je op het randje van een wolkenkrabber en dan weer tussen levensgrote dinosaurussen. Voor elke groep is er een experience op maat, voor een onvergetelijke belevenis in een nieuwe wereld. Verken het samen!
  • Pretpark Adventure - Waarschuwing: dit is een sneaky arrangement. Ga in twee teams de strijd aan in een pretpark naar keuze en los opdrachten op in het park. Je krijgt instructies via je telefoon... Spannend!

Kies zelf een locatie

Of je nu uit een escaperoom ontsnapt of de uitdaging aangaat tijdens een ander uitje, alles kan op een locatie naar keuze. Wel zo handig als je een grote groep bij elkaar wilt brengen voor een speciale dag. Bekijk alle uitjes voor vriendengroepen, teams en bedrijven. Bij de activiteit kun je ook een lunch of diner op locatie aanvragen. Ontsnap uit je eigen huis of kantoor - escaperoom op locatie leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek escaperoom-op-locatie.nl

Ontsnap met je collega's uit het kantoor! Foto: Uitjesbazen.
Ontsnap met je collega's uit het kantoor! Foto: Uitjesbazen.
Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.
Los samen pittige raadsels op. Foto: Uitjesbazen.
Kun jij ontsnappen binnen een uur? Foto: Uitjesbazen.
Kun jij ontsnappen binnen een uur? Foto: Uitjesbazen.
Maak een lipdub met vrienden of collega's. Foto: Uitjesbazen.
Maak een lipdub met vrienden of collega's. Foto: Uitjesbazen.
Durf jij een avontuur in een pretpark aan? Foto: Uitjesbazen.
Durf jij een avontuur in een pretpark aan? Foto: Uitjesbazen.