Lachworkshops GetTheLaughFlow
Volg een ontspannende lachworkshop

Dans, spring, doe gek en lach! GetTheLaughFlow organiseert lachworkshops in heel Nederland, op afstand en online. De lach is een krachtige tool die bijdraagt aan meer zelfvertrouwen en mensen dichter bij elkaar brengt. Leer elkaar kennen, communiceer als team of afdeling effectiever of lach, gier en brul bij je vrijgezellenfeestje of tijdens een hilarisch bedrijfsuitje. Zestig tot negentig minuten lachen is een bijzondere ervaring waarbij je gedachten op nul staan, je een stap uit je comfortzone zet en je vooral heel veel lol hebt!

Tijdens de workshop leer je ook lachen zonder reden, want zelfs een neplach zorgt ervoor dat je je een stuk prettiger en gelukkiger voelt.

Lekker mopperen

GetTheLaughFlow biedt ook mopperworkshops aan. Mopperen kan namelijk een heerlijke uitlaatklep zijn en is nog nuttig en leuk ook! Mopperen komt namelijk van het woord moppen, en mop betekent grimassen maken. Tijdens een mopperworkshop mag je al je frustraties en irritaties uiten en stap je in de schoenen van iemand anders. Na afloop ben je je bewust van de effecten van mopperen en hoe lekker, onnodig en effectief het kan zijn. Mopperen met een knipoog!

Ook online of op afstand

Een lachworkshop kun je ook online of op afstand volgen. Bij mopperen gaat dat trouwens ook heel goed! Ook dan zijn de workshops geschikt voor iedereen en voor elke groepssamenstelling.

Lachworkshops GetTheLaughFlow in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.getthelaughflow.nl

Stap uit je comfortzone. Foto: GetTheLaughFlow
Stap uit je comfortzone. Foto: GetTheLaughFlow
Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow
Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow
Hilarisch bedrijfsuitje: een lachworkshop. Foto: GetTheLaughFlow
Hilarisch bedrijfsuitje: een lachworkshop. Foto: GetTheLaughFlow
Leuk voor groepen en bedrijven. Foto: GetTheLaughFlow
Leuk voor groepen en bedrijven. Foto: GetTheLaughFlow