Volg een ontspannende lachworkshop

Lachworkshops GetTheLaughFlow

Dans, spring, doe gek en lach! GetTheLaughFlow organiseert lachworkshops in heel Nederland. Leer elkaar kennen, communiceer als team of afdeling effectiever naar elkaar of ontspan met familie en vrienden: de workshops zijn geschikt voor iedereen en voor elke groepssamenstelling. Lach, gier en brul bij je vrijgezellenfeestje of tijdens een hilarisch bedrijfsuitje. Zestig tot negentig minuten lachen is een bijzondere ervaring waarbij je gedachten op nul staan, je een stap uit je comfortzone zet en je vooral heel veel lol hebt!

Lekker mopperen

GetTheLaughFlow biedt ook mopperworkshops aan. Mopperen kan namelijk een heerlijke uitlaatklep zijn en is nog nuttig en leuk ook! Mopperen komt namelijk van het woord moppen, en mop betekent grimassen maken. Tijdens een mopperworkshop mag je al je frustraties en irritaties uiten en stap je in de schoenen van iemand anders. Na afloop ben je je bewust van de effecten van mopperen en hoe lekker, onnodig en effectief het kan zijn. Mopperen met een knipoog!

Lachen in de pub

Leer lachen zonder reden in de Humor PubQuiz, waarbij jij en je team worden bestookt met tientallen algemene kennisvragen. Raad jij de lach van een bekend persoon? Weet jij welke stoffen je aanmaakt als je lacht? Naast goede antwoorden is het nog veel belangrijker dat je je creativiteit de vrije loop laat, want daarmee scoor je de meeste punten.

Lachworkshops GetTheLaughFlow in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow

Stap uit je comfortzone. Foto: GetTheLaughFlow

Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow

Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow

Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow

Hilarisch bedrijfsuitje: een lachworkshop. Foto: GetTheLaughFlow

Samen lachen. Foto: GetTheLaughFlow

Leuk voor groepen en bedrijven. Foto: GetTheLaughFlow