Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxe kasteel van Nederland en een bezoek moet alleen daarom al op ieders verlanglijstje staan! Dit imposante gebouw bij Haarzuilens is absoluut het bekijken waard. Vergaap je aan de torens, grachten en poorten en ophaalbruggen en maak daarna een wandeling door de prachtige kasteeltuinen.

Sprookje voor kinderen

Voor kinderen is Kasteel de Haar het ultieme sprookje. Ze voelen zich even helemaal ridder of prinses. In de schoolvakanties zijn er vaak extra activiteiten. Neem een kijkje bij de hertjes in het park, ga een ijsje eten bij het Tuynhuis of smul van een pannenkoek bij Koetshuis de Haar. Ga het park in om de avontuurlijke speurtocht te doen waar je van alles leert over het kasteel, het park en de dieren die er leven! Ben jij net zo dapper als een ridder? Trotseer het mysterieuze doolhof van het sprookjesachtige kasteel.

Baron en barones

Baron Etienne en barones Hélène woonden vroeger op Kasteel de Haar. Ze gaven geweldige feestjes en omringden zich met rijke vrienden, waaronder leden van het koningshuis. Meer weten over de familie die achter het kasteel schuilgaat? Bekijk de familiegeschiedenis van Kasteel de Haar en ontdek welke beroemde gasten op het kasteel verbleven - en van wie het kasteel nu eigenlijk is.

Romantisch: stellen kunnen trouwen op Kasteel de Haar. Gegarandeerd een sprookjesbruiloft! Daarnaast zijn er ook diverse mogelijkheden voor het organiseren van (bedrijfs)uitjes, schoolreisjes, events en familiedagen. Neem hiervoor contact op met Kasteel de Haar.

Trouwen op Kasteel de Haar

Kasteel de Haar in Haarzuilens leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Het kasteel in de zomer. Foto: Kasteel de Haar.

De oude keuken. Foto: Kasteel de Haar.

Het kasteel in de zomer. Foto: Kasteel de Haar.

Het kasteel in de zomer. Foto: Kasteel de Haar.

Het kasteel in de zomer. Foto: Kasteel de Haar.

Kleine ridders. Foto: Kasteel de Haar.

Het kasteel in de zomer. Foto: Kasteel de Haar.

De ontvangsthal. Foto: Kasteel de Haar.