Eropuit met Jongeren Haarzuilens en omgeving

Gevonden in de buurt van Haarzuilens:

-in the spotlights-

Pathé Utrecht Leidsche Rijn

utrecht, Utrecht (5.63km)  -  Bioscoop Pathé Utrecht Leidsche Rijn valt van afstand al op door het bijzondere rode dak. Het gebouw wordt ook wel 'De Sterrenkijker' genoemd, vanwege het dakterras. Geniet onder het dak van de nieuwste films, maar ook van live-registraties van...

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (6.97km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

Zwembad Den Hommel

utrecht, Utrecht (7.39km)  -  Duik in het warme recreatiebad van Zwembad Den Hommel in Utrecht en roetsj van de zeventig meter lange glijbaan af, trotseer de stroomversnelling en ontspan in het bubbelbad.

Het Huis Utrecht

utrecht, Utrecht (7.78km)  -  Het Huis Utrecht is het kloppende hart van kunst. Zet projecten op met andere creatievelingen en geniet van een artistiek sfeertje!

-in the spotlights-

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (8.27km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (8.43km)  -  's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?