Uitstapjes vlakbij Dutch DJ Academy

Vechtsebanen - schaatsen en evenementen

utrecht, Utrecht (0.09km)  -  Treed in de voetsporen van Olympische kampioen Ard Schenk tijdens een rondje schaatsen bij De Vechtsebanen in Utrecht!

geopend, seizoen: elke dag geopend 

Fort aan de Klop

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Bij Fort aan de Klop ben je in de stad, maar toch ook buiten! Op de wallen kan worden gekampeerd.

vandaag nog gesloten, geopend 25 maart t/m 1 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Slot Zuylen

oud-zuilen, Utrecht (1km)  -  In Slot Zuylen, prachtig gelegen aan de Vecht, brengen concerten, evenementen en rondleidingen het verleden tot leven.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag, donderdag 

De Ontdekhal

utrecht, Utrecht (1.05km)  -  Techniek is cool! Dat ontdek je allemaal in De Ontdekhal, in de Utrechtse wijk Overvecht. Ga aan de slag met workshops, activiteiten en allerlei technische snufjes.

open op zondag, woensdag en zaterdag 

Speelbos Gagelbos

utrecht, Utrecht (1.52km)  -  In de natuur is een hoop te beleven! Gebruik je fantasie en ga verstoppertje spelen tussen de struiken, bouw een hut of klieder met water en zand.

elke dag geopend 

De Papierderij

utrecht, Utrecht (1.71km)  -  Papier hier! Leer alles over papier en maak zelf papier bij De Papierderij in Utrecht. Ook leuk voor een kinderfeestje!

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 69 595 85 

Julianapark Utrecht

utrecht, Utrecht (1.84km)  -  Het Utrechtse Julianapark is een heerlijke bestemming voor een dagje natuur. Neem een boek mee, wat te drinken en een kleed en je bent er een paar uur zoet!

elke dag geopend 

Strandbad Maarsseveense Plassen

maarssen, Utrecht (2.03km)  -  Zwem op fietsafstand van de Utrechtse binnenstad in het water van deze natuurplas.

vandaag nog gesloten, geopend 23 april t/m 11 september, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

Shoppingcenter Overvecht

utrecht, Utrecht (2.04km)  -  Shoppingcenter Overvecht is een prachtig winkelcentrum in de Utrechtse wijk Overvecht. Met meer dan honderd winkels is er genoeg te doen voor iedereen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

De Pannekoekenbakker

maarssen, Utrecht (2.12km)  -  Aan het water van de mooie Maarssenveense Plassen ligt pannenkoekenrestaurant De Pannenkoeker. Een lekkere onderbreking van je wandel- of fietstocht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Indoor attractiestad KidZcity

utrecht, Utrecht (2.19km)  -  KidZcity is het grootste overdekte speelparadijs in de Randstad met spannende attracties. Klauter op het reusachtige klimkasteel, vuur kanonnen af in de Timekeeper en geniet van een ritje in de klassieke draaimolen!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag 

Klimmuur Utrecht

utrecht, Utrecht (2.19km)  -  Kies een van de 120 avontuurlijke routes bij klimmuur Utrecht en klim je weg naar de top!

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag - soms geopend op zaterdag 

Central Studios

utrecht, Utrecht (2.36km)  -  Met drie luxe studio's en haar 'open deur' beleid onderscheidt Central Studios zich van andere evenementenlocaties.

geopend op afspraak of bel +31 (0)30 24 47 040 

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht (2.57km)  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.

elke dag geopend 

Race en speel stoere games bij de Kartfabrique

utrecht, Utrecht (2.67km)  -  Kom karten en lasergamen bij de Kartfabrique in Utrecht! Of ontsnap uit Prison Island, als je durft. De Kartfabrique staat garant voor een ultieme active game beleving.

elke dag geopend 

Play-in: het Activity Center voor iedereen!

utrecht, Utrecht (2.89km)  -  Bij Play-in is het onmogelijk om stil te zitten. Hier kun je spelen in een indoor speelparadijs, jumpen in een trampolinepark en klimmen in een klimpark.

elke dag geopend 

Bezoek Fort Ruigenhoek en verken het eiland

groenekan, Utrecht (2.89km)  -  Fort Ruigenhoek ligt op een onbewoond eilandje. Struin door de Gagelbossen, terwijl de kinderen spelen in het speelbos. En neem de picknickmand mee naar deze prachtige, historische plek.

elke dag geopend 

Boulderhal Energiehaven

utrecht, Utrecht (2.89km)  -  Ga ook boulderen bij Boulderhal Energiehaven in Utrecht. Hier kun je meteen klimmen op de spectaculaire boulderwanden. Daarna is het heerlijk bijkomen op het terras aan het water.

elke dag geopend 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Dutch DJ Academy