Starbucks Utrecht CS

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  's Ochtends vroeg staat de koffie al klaar bij Starbucks. Op Utrecht Centraal haal je verschillende soorten koffie van deze Amerikaanse keten. Met misschien een taartje, bagel of een muffin erbij?

Bison Bowling Utrecht

utrecht, Utrecht (0.29km)  -  Midden in het centrum van Utrecht bevindt zich Bison Bowling Utrecht. Eerst lekker eten en dan je skills testen op de bowlingbaan.

De Inktpot

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  De Inktpot: het grootste bakstenen gebouw van Nederland. Spot je de ufo op het dak?

De Bijenkorf Utrecht

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  De Bijenkorf in Utrecht ligt heel centraal en is hét toonaangevende warenhuis met vernieuwende product- en merkcollecties.

Beatrix Theater Utrecht

utrecht, Utrecht (0.4km)  -  Het Beatrix Theater is een podium voor musicals, concerten en andere theatervoorstellingen. Beleef een cultureel avondje weg in Utrecht!

Stedentrips Utrecht

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Geniet van de oude stad Utrecht. Utrecht met zijn oude historie kent veel plekken die je echt een keer moet zien. En er zijn altijd wel culturele activiteiten te doen.

Oudegracht

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Slenter langs de gezellige Oudegracht, als sinds de tiende eeuw dé levensader van Utrecht.

BoulesBitesBar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.43km)  -  Speel gezellig een potje Jeu de Boules op de professionele baan van BoulesBitesBar in Utrecht. Geniet van hapjes, drankjes en gezelligheid in de Utrechtse Oudegracht.

Kanoverhuur Utrecht

utrecht, Utrecht (0.47km)  -  Geniet van het water met een bootje van Kanoverhuur Utrecht. Ontdek de mooie grachten of maak een tocht door natuurgebied de Amelisweerd.

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.48km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.51km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

Post Utrecht

utrecht, Utrecht (0.51km)  -  Het voormalig hoofdpostkantoor uit 1924 aan de Neude in Utrecht is prachtig, van binnen en van buiten.

Jaarbeurs in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.54km)  -  Jaarbeurs in Utrecht is de plek voor alle bekende beurzen en evenementen, zoals de vakantiebeurs en de Studie Beurs. Jaarbeurs ligt tegenover het Centraal Station aan het Jaarbeursplein, waar ook het Beatrix Theater is gelegen.

JEU de boules bar

utrecht, Utrecht (0.55km)  -  Bites, boules en beers, zo vat JEU de boules bar Utrecht zichzelf samen. Kom langs voor een lekker biertje en een gezellig potje jeu de boules.

U-bar Utrecht

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Een geslaagd feest begint op een mooie locatie. Die mooie locatie vindt je in de U-bar in Utrecht.

Nederlands Volksbuurtmuseum

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Het Nederlands Volksbuurtmuseum maakt een afstand van honderd jaar geschiedenis overbrugbaar dankzij een rijke verzameling voorwerpen. Kom thuis in Wijk C, de bekendste Utrechtse volksbuurt.

Speel 'Wie is de Rat?' in Utrecht

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Leer je collega's, vrienden of familie op een heel andere manier kennen en speel het spel 'Wie is de Rat?'! Dit zenuwslopende spel is gebaseerd op het populaire tv-programma 'Wie is de Mol?'.

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hoog Catharijne