1

Play-in Utrecht


-advertentiepositie-Play-in: het Activity Center voor iedereen!

Indoor attractiepark Play-in Utrecht - gevestigd in winkelcentrum The Wall aan de A2 - is het perfecte dagje uit voor alle kinderen die boordevol energie zitten. Met een oppervlakte van ruim 6000m2 vermaak je jezelf in gigantische bewegingsparadijs minimaal een paar uur op en top. Speel, jump en klauter tot je niet meer kunt!

Trampoline Park

Eén, twee, op en neer! Jump zo hoog je kunt in het grootste trampolinepark van Europa. Met bespringbare objecten in alle soorten en maten verveel je je werkelijk geen moment. Spring van trampoline naar trampoline, speel een potje dodgeball of ga voor een trucje op de tumblinglane. Laat je vervolgens vallen in reusachtige air bag of verdwijn in een bad vol schuimblokken.

Climb walls

Klim op de Climb Walls naar een hoogte van wel tien meter! Nog nooit geklommen? Geen probleem. Het speciale 'clip 'n climb' systeem is superveilig en leuk voor jong (vanaf 4 jaar) en oud. En als je boven bent... dan zak je vanzelf weer naar beneden. Klim naar de top van de Stairway to Heaven of doe een wedstrijdje op de Speed Climb. Spring daarna letterlijk in het diepe. Spannend!

Urban Crazy Minigolf

Gloednieuw bij Play-in is Urban Crazy Mini Golf. Speel 12 unieke holes, voorzien van allerlei glow-in-the-dark elementen. Knalgroen, fel oranje of fluorescerend blauw, het is net of je in een compleet andere wereld stapt. Probeer het balletje ondertussen in zo min mogelijk slagen in het putje te krijgen. Op je weg vind je allerlei toffe obstakels.

Arcadehal

Gameliefhebbers halen hun hart op in de 300 m2 grote Arcadehal. Hier speel je meer dan dertig retro spellen én de nieuwste games. Waaier bij binnenkomst uit en speel onbeperkt. Maar naast videogames in alle soorten en maten, kun je in dit speelwalhalla ook gewoon terecht voor een ouderwets potje air hockey of poolen.

Virtual Reality

Loop écht rond in een virtuele gamewereld tijdens één of meerdere VR Experiences! Werk samen met je vrienden, collega's of familieleden in de VR Free Roam Zone. Neem het op tegen draken, robots en ruimtewezens terwijl jullie gaan voor de hoogste score. Of stap in de VR Combo Zone en laat je verrassen met gave games en bijzondere avonturen.

Escaperoom X-Cube

Of ontsnap uit de Escape Room X- Cube en waan je voor even midden in een spannende videogame. Met twee tot zes personen sta je in een kubus van 16 m2 vol haarscherpe 4K touchscreens en indringende geluidseffecten. Los samen een moord op, kraak de bankkluis of maak een bom onschadelijk. Sta je binnen 30 tot 60 minuten weer buiten?

Kids Paradise

Voor de kleine avonturiertjes is er het toffe Kids Paradise. In deze grote indoorspeeltuin wanen de energieke springveertjes zichzelf voor even in een heuse onderwaterwereld. Beklim een onderwatervulkaan, jump jezelf moe op minitrampolines en speel met grote LEGO-blokken. Gaaf! Speciaal voor de allerkleinsten is bovendien een peuterzone ingericht. Ouders hebben vanuit de beachbar een perfect uitzicht over het speelgedeelte.

Play-in Utrecht in Utrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,55 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek play-inutrecht.nl

Lekker jumpen in het Trampoline Park. Foto: Play-in Utrecht © Michel Kievits
Lekker jumpen in het Trampoline Park. Foto: Play-in Utrecht © Michel Kievits
Klim naar grote hoogte. Foto: Play-in Utrecht © Michel Kievits
Klim naar grote hoogte. Foto: Play-in Utrecht © Michel Kievits
Speel nostalgische spellen en de nieuwste games. Foto: Play-in Utrecht © Monique Pennings
Speel nostalgische spellen en de nieuwste games. Foto: Play-in Utrecht © Monique Pennings
Loop door een virtuele gamewereld. Foto: Play-in Utrecht © Elzo Bonam
Loop door een virtuele gamewereld. Foto: Play-in Utrecht © Elzo Bonam
Leef je uit in een toffe onderwaterwereld. Foto: Play-in Utrecht © Christiaan Hofland Fotografie
Leef je uit in een toffe onderwaterwereld. Foto: Play-in Utrecht © Christiaan Hofland Fotografie