Uitstapjes / Breskens / DroomPark Schoneveld

DroomPark Schoneveld

0.00.00.00.00.0nog geen reviewsgeef uw beoordeling
DroomPark Schoneveld
Boek nu | bekijk arrangementen

Alle ingrediŽnten voor een heerlijke vakantie aan de kust. Die heeft DroomPark Schoneveld in huis! Het goedverzorgde recreatiepark is gelegen aan de mooie kust van Zeeland. Vanaf het strand (het schoonste strand van Nederland) geniet je een geweldig uitzicht over de kustlijn van Zeeuws-Vlaanderen.

Op het recreatiepark zijn naast bungalows ook kampeerplekken te huur. Het campinggedeelte is ingedeeld in fraaie kampeerweiden, omsloten door een zeer gevarieerde bebossing. De ruime, beschutte kampeerplaatsen zijn maar liefst honderd tot hondertwintig vierkante meter groot. Bij minder mooi weer biedt het overdekte zwembad van Schoneveld uitkomst.

Bezoek deze aanbieder | geef je beoordeling (en win kaarten).

DroomPark Schoneveld in Breskens leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga direct naar de website van DroomPark Schoneveld.

Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Adres en Locatie

Adres: Schoneveld 1, 4511 HR, Breskens
Gemeente Sluis, provincie Zeeland
Breedtegraad/lengtegraad: 51.401356 3.534877

Prijs, budget, offerte aanvragen

Prijzen vanaf:
€ 11,30 p.p.
Genoemde prijs is een voorbeeldprijs per persoon per nacht, gebaseerd op de prijs voor een weekend met vier personen. Kijk voor de actuele tarieven op de website.
Verblijf van (minimaal) 1 nacht.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Rolstoeltoegankelijk Er zijn sanitaire voorzieningen voor rolstoelgebruikers aanwezig. Alleenreizende jongeren worden op dit park niet toegelaten.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen).

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 19 februari 2015, disclaimer.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!