Uitstapjes vlakbij Europarcs Schoneveld

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

breskens, Zeeland (1.74km)  -  Ambachtelijke pannenkoeken, warme wafels of poffertjes: het is allemaal smullen bij Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis. Stevige trek? Neem dan een pannenkoek met shoarma, brie en champignons of diverse soorten vis.

Baarzandse Kreek

groede, Zeeland (2.29km)  -  Drassige oeverlanden grenzen aan open water bij de Baarzandse Kreek. Geniet vanaf de zichtplek langs de Rijksweg N676 van het zicht op de vele weidevogels.

Penini Sailing

breskens, Zeeland (2.59km)  -  Zeil over de Westerschelde en de Noordzee met Penini Sailing en geniet van een dagtocht! Startpunt is de jachthaven van Breskens.

Speeltuin Groede Podium

groede, Zeeland (3.1km)  -  Groede Podium is een educatief speel- en wandelpark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Tussen de overgebleven bunkers uit de Tweede Wereldoorlog vind je klimtorens en een waterspeelplek. Geniet op het terras van het restaurant van het uitzicht.

Cletemspolder

groede, Zeeland (3.26km)  -  Trek er op uit in de Cletemspolder: stap van de ene steen op de andere en wandel door de polder over het vlonderpad. Het natuurgebied is ontstaan door indijking in 1613 en bestaat uit watertjes, binnenduintjes en bosjes.

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (5.13km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (5.32km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

De Blikken

nieuwvliet, Zeeland (5.59km)  -  De Blikken is met een prachtig weilandreservaat. Het reliëfrijke landschap wordt gedomineerd door groen gras en waterstroompjes. Een lust voor het oog en... voor de wandelschoenen.

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (5.75km)  -  Museumschip ex Hr.Ms. Mercuur, ook wel de bekend als de ex. Hr.Ms. Onverschrokken heeft al heel wat beleefd. Bezoek het schip en kijk hoe dit schip er van binnen uit ziet!

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (5.92km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens

vlissingen, Zeeland (6.48km)  -  Iedereen aan boord! Een tocht van Vlissingen naar Breskens en andersom met de Westerschelde Ferry is een echt uitje. Geniet van een mooi vergezicht over het water en de schepen en ontdek aan de overkant een ander stukje Zeeland.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Europarcs Schoneveld