1

Uitstapjes vlakbij Intratuin Koudekerke

Vakantieoord Broedershoek

koudekerke, Zeeland (0.75km)  -  Vakantieoord Broedershoek geeft ieder wat wils. Geniet van het prachtige Zeeuwse strand in Koudekerke en waai eens helemaal uit!

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (1.94km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Noordzee Resort Vlissingen

vlissingen, Zeeland (2.11km)  -  Geniet vanaf je bank door de openslaande deuren van het schitterende uitzicht op strand en zee in zo'n gezellig strandhuisje van Noordzee Resort Vlissingen.

Speelpaleis Bambini

vlissingen, Zeeland (2.26km)  -  Heerlijk een dag klimmen en klauteren in Speelpaleis Bambini, de grootste indoor speeltuin van Zeeland.

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (2.47km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (2.64km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

Speeltuin De Souburgt

oost-souburg, Zeeland (2.91km)  -  De Souburgt in Oost-Souburg is een speeltuin die speciaal is gericht op kinderen tussen de nul en vier jaar oud.

CineCity Bioscoop

vlissingen, Zeeland (2.93km)  -  Stap in de wereld van film in het Zeeuwse Vlissingen. Voor een filmavondje ben je bij CineCity aan het juiste adres!

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (3.2km)  -  Stap aan boord van Museumschip Mercuur in Vlissingen en zie hoe de bemanning hier leefde in de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw. Bekijk ook de expositie Operation Calendar.

Zonnetrein Zeeland

vlissingen, Zeeland (3.22km)  -  Ontdek Vlissingen per zonnetrein! Door het hele stadje vind je verschillende opstapplaatsen.

Oog in oog met spannende reptielen in Iguana

vlissingen, Zeeland (3.3km)  -  Sta oog in oog met grote hagedissen, slangen en schildpadden! Reptielen Zoo Iguana in het Zeeuwse Vlissingen herbergt spannende reptielen en amfibieën, zoals een gele anaconda en een brilkaaiman.

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (3.41km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (3.44km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (3.48km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

The Game Factory Vlissingen

vlissingen, Zeeland (3.5km)  -  Speel meer dan 100 arcadegames bij The Gaming Factory Vlissingen. Ga je voor een potje flipperen, racen of toch voor Fortnite? Alle games zijn bij de prijs inbegrepen.

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (3.62km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens

vlissingen, Zeeland (3.91km)  -  Iedereen aan boord! Een tocht van Vlissingen naar Breskens en andersom met de Westerschelde Ferry is een echt uitje. Geniet van een mooi vergezicht over het water en de schepen en ontdek aan de overkant een ander stukje Zeeland.

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (4.17km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

Rondvaart Middelburg

middelburg, Zeeland (4.5km)  -  Ontdek de hoofdstad van Zeeland tijdens een rondvaart. Rondvaart Middelburg geeft tekst en uitleg bij de historische gebouwen.

Dille & Kamille Middelburg

middelburg, Zeeland (4.66km)  -  Robuuste eenvoud is het motto van Dille & Kamille in Middelburg. Loop gezellig binnen en geniet van de mooie natuurlijke hebbedingetjes voor in huis, tuin of keuken.

Beadle

middelburg, Zeeland (4.66km)  -  Creatief met sieraden? Bij Beadle vind je kralen en bedeltjes in duizenden kleuren om zelf de mooiste sieraden te maken.

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (4.68km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

Speelhof Hoogerzael

middelburg, Zeeland (4.82km)  -  Natuurlijk spelen en ontdekken gaan hand in hand in Speelhof Hoogerzael. Speel met water, onderzoek de natuur en maak wilde sprongen in het groen!

De Drukkery

middelburg, Zeeland (4.83km)  -  Op zoek naar een leuk cadeau? In De Drukkery vind je honderden boeken en cadeauartikelen.

Vleeshal Middelburg

middelburg, Zeeland (4.85km)  -  Nee, er is hier geen vlees te zien. Vleeshal is een museum voor moderne kunst, gevestigd in het voormalige stadhuis van Middelburg.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Intratuin Koudekerke