Romantische Uitjes Koudekerke en omgeving

Gevonden in de buurt van Koudekerke:

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (4.18km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

middelburg, Zeeland (4.4km)  -  Tijdens de Kunst- en Cultuurroute in Middelburg openen kunstenaars hun deuren voor het publiek. Loop binnen om de kunstwerken te bekijken, kunstenaars te ontmoeten en meer te leren over de lokale kunstscene.

-advertentiepositie-

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (5.21km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!

Wellness & Beauty De Parel

domburg, Zeeland (9.66km)  -  Geniet van een heilzaam dagje in Domburg. De weldaad van het gezonde klimaat in combinatie met de ontspanning in Wellness & Beauty De Parel maken de stad tot een waar kuur- en toevluchtsoord.

Slaapzand Strandhuisjes

domburg, Zeeland (9.76km)  -  Geniet van luxe en de natuur tijdens een overnachting in een van de strandhuisjes van Slaapzand. De huisjes staan op het strand van Domburg, dus dat is heerlijk in slaap vallen op het ruisen van de golven.

-advertentiepositie-

Stranden van Domburg

domburg, Zeeland (10.12km)  -  Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.