Museum Koudekerke en omgeving

Gevonden in de buurt van Koudekerke:

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.28km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

Vleeshal Middelburg

middelburg, Zeeland (4.32km)  -  Nee, er is hier geen vlees te zien. Vleeshal is een museum voor moderne kunst, gevestigd in het voormalige stadhuis van Middelburg.

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (4.55km)  -  Museumschip ex Hr.Ms. Mercuur, ook wel de bekend als de ex. Hr.Ms. Onverschrokken heeft al heel wat beleefd. Bezoek het schip en kijk hoe dit schip er van binnen uit ziet!

Zeeuws Archief

middelburg, Zeeland (4.55km)  -  Zeeuwse verhalen en geschiedenis: je vindt het in het Zeeuws Archief. In de middeleeuwse kelder kunnen schoolklassen zelf in de historie van de provincie duiken.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (4.64km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (4.79km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Expositie Het Oude Brandspuithuis

serooskerke, Zeeland (7.94km)  -  Het Oude Brandspuithuis toont oud materieel van de brandweer en ambulancehulpverlening in Serooskerke. Ook is er een overzicht van de geschiedenis van het Zeeuwse dorp. Kinderen vermaken zich prima in de rol van brandweerman.

Museum Arnemuiden

arnemuiden, Zeeland (8.53km)  -  Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van het pittoreske Arnemuiden, ooit een bruisend vissersdorpje, waar rond 1870 zowel kust- als zeevissers de zee trotseerden met hun stevige botters, zeilsloepen en hoogaars.