Natuur Koudekerke en omgeving

Gevonden in de buurt van Koudekerke:

-in the spotlights-

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (3.15km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (3.26km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Speelhof Hoogerzael

middelburg, Zeeland (4.09km)  -  Natuurlijk spelen en ontdekken gaan hand in hand in Speelhof Hoogerzael. Speel met water, onderzoek de natuur en maak wilde sprongen in het groen!

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.28km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (4.67km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!

-in the spotlights-

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (4.79km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (5.21km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (6.69km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.