1

Uitstapjes vlakbij Penini Sailing

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

breskens, Zeeland (0.85km)  -  Ambachtelijke pannenkoeken, warme wafels of poffertjes: het is allemaal smullen bij Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis. Stevige trek? Neem dan een pannenkoek met shoarma, brie en champignons of diverse soorten vis.

Baarzandse Kreek

groede, Zeeland (2.81km)  -  Drassige oeverlanden grenzen aan open water bij de Baarzandse Kreek. Geniet vanaf de zichtplek langs de Rijksweg N676 van het zicht op de vele weidevogels.

Keizersbolwerk Vlissingen

vlissingen, Zeeland (4.88km)  -  Het Keizersbolwerk is het begin van de Boulevard van Vlissingen en met het grote beeld van Michiel de Ruyter het bekendste punt van de stad. Hier kun je de loodsboten zien wegvaren door de oude 'Waterpoort'.

The Game Factory Vlissingen

vlissingen, Zeeland (5.08km)  -  Speel meer dan 100 arcadegames bij The Gaming Factory Vlissingen. Ga je voor een potje flipperen, racen of toch voor Fortnite? Alle games zijn bij de prijs inbegrepen.

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (5.1km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

Oog in oog met spannende reptielen in Iguana

vlissingen, Zeeland (5.14km)  -  Sta oog in oog met grote hagedissen, slangen en schildpadden! Reptielen Zoo Iguana in het Zeeuwse Vlissingen herbergt spannende reptielen en amfibieën, zoals een gele anaconda en een brilkaaiman.

Zonnetrein Zeeland

vlissingen, Zeeland (5.26km)  -  Ontdek Vlissingen per zonnetrein! Door het hele stadje vind je verschillende opstapplaatsen.

Speeltuin Groede Podium

groede, Zeeland (5.3km)  -  Groede Podium is een educatief speel- en wandelpark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Tussen de overgebleven bunkers uit de Tweede Wereldoorlog vind je klimtorens en een waterspeelplek. Geniet op het terras van het restaurant van het uitzicht.

CineCity Bioscoop

vlissingen, Zeeland (5.45km)  -  Stap in de wereld van film in het Zeeuwse Vlissingen. Voor een filmavondje ben je bij CineCity aan het juiste adres!

Museumschip Mercuur

vlissingen, Zeeland (5.46km)  -  Stap aan boord van Museumschip Mercuur in Vlissingen en zie hoe de bemanning hier leefde in de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw. Bekijk ook de expositie Operation Calendar.

Cletemspolder

groede, Zeeland (5.71km)  -  Trek er op uit in de Cletemspolder: stap van de ene steen op de andere en wandel door de polder over het vlonderpad. Het natuurgebied is ontstaan door indijking in 1613 en bestaat uit watertjes, binnenduintjes en bosjes.

Westerschelde Ferry Vlissingen-Breskens

vlissingen, Zeeland (5.71km)  -  Iedereen aan boord! Een tocht van Vlissingen naar Breskens en andersom met de Westerschelde Ferry is een echt uitje. Geniet van een mooi vergezicht over het water en de schepen en ontdek aan de overkant een ander stukje Zeeland.

Panorama Walcheren

vlissingen, Zeeland (5.93km)  -  Neem een kijkje bij kunstschilder Jo Dumon Tak, die nu al jaren aan een enorme panorama's van zeegezichten van Walcheren werkt!

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (5.98km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!

Noordzee Resort Vlissingen

vlissingen, Zeeland (6.24km)  -  Geniet vanaf je bank door de openslaande deuren van het schitterende uitzicht op strand en zee in zo'n gezellig strandhuisje van Noordzee Resort Vlissingen.

De Blikken

nieuwvliet, Zeeland (6.38km)  -  De Blikken is met een prachtig weilandreservaat. Het reliëfrijke landschap wordt gedomineerd door groen gras en waterstroompjes. Een lust voor het oog en... voor de wandelschoenen.

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (6.53km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Speelpaleis Bambini

vlissingen, Zeeland (6.73km)  -  Heerlijk een dag klimmen en klauteren in Speelpaleis Bambini, de grootste indoor speeltuin van Zeeland.

Elmare Landgoed de Catharinahoeve

waterlandkerkje, Zeeland (7.4km)  -  Bezoek Elmare's prachtige wijngaard op het Landgoed de Catharinahoeve en laat je rondleiden over het mooie, aangelegde landgoed. Geniet van de Zeeuwse Vlaamse geneugten.

Speelboerderij Pierewiet

nieuwvliet, Zeeland (7.54km)  -  In de meeste vakanties (met uitzondering van de Kerstvakantie) is de boerderij dagelijks geopend. Ontmoet de enige echte Ferini op donderdag in het kindertheater tijdens de zomervakantie.

Intratuin Koudekerke

koudekerke, Zeeland (8.33km)  -  Bij Intratuin Koudekerke is niet alleen alles voor in en om de tuin te vinden, er is ook een dierenafdeling en woonwarenhuis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Penini Sailing