Zwembad De Roompot

kamperland, Zeeland (1.91km)  -  Zwemparadijs De Roompot in Zeeland is de uitvalsbasis voor een heerlijk dagje zwemmen, dobberen en ontspannen.

Sailcollege Zeilschool en Bootverhuur

kamperland, Zeeland (2.87km)  -  Sailcollege is gespecialiseerd in het organiseren van zeilactiviteiten, bijvoorbeeld een zeilkamp voor school. Er kunnnen ook gewoon kano's, waterfietsen en sloepen worden gehuurd.

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland (2.87km)  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

Museum Veere

veere, Zeeland (3.61km)  -  Het Museum Veere, laat door middel van kunst, voorwerpen en andere historische overblijfselen de geschiedenis van Veere tot leven komen.

Historische markt Veere

veere, Zeeland (3.64km)  -  Klederdracht, oude ambachten, ouderwetse gezelligheid: het rijke verleden van Veere komt weer even tot leven tijdens de historische markt die in de zomer wordt gehouden.

Atelier De Schapekop

veere, Zeeland (3.69km)  -  Atelier De Schapekop is een winkeltje vol schapen! Nee, geen echte natuurlijk, maar wel hele schattige schapenknuffels. Met ook nog warme truien, sokken, wollige kussens en Schotse plaids.

Oma's Snoepwinkel

veere, Zeeland (3.77km)  -  Een zoete traktatie in een bruine zak haal je bij Oma's Snoepwinkel. Dit piepkleine winkeltje in het Zeeuwse Veere zit tot de nok toe vol met honderd verschillende soorten ouderwets snoep.

Grote Kerk Veere

veere, Zeeland (3.78km)  -  Een stenen reus in een piepklein stadje, zo wordt de Grote Kerk in Veere omschreven. En dat is niets teveel gezegd! Deze reus herbergt een boeiende geschiedenis die je in een gave experience kunt beleven.

Galerie Lijn 3

geersdijk, Zeeland (5.18km)  -  Galerie Lijn 3 huist in de omgebouwde stal van een historische boerderij op Zuid-Beveland. Binnen in de stal en buiten in de grote tuin staat en hangt moderne figuratieve kunst. Wandel langs de kunst of ontdek je eigen talent tijdens een...

Museum Wings to Victory

arnemuiden, Zeeland (6.95km)  -  Stichting Wings to Victory herdenkt de overleden vliegeniers, door middel van een museum met overblijfselen van de Tweede Wereldoorlog.

Bugracer.nl - Buggyverhuur

kortgene, Zeeland (7.69km)  -  Zeeland heeft water, Zeeland heeft stadjes, Zeeland is mooi! Maar heb je Zeeland weleens vanaf een Buggy bekeken? Nee? Misschien eens tijd voor Bugracer.nl!

Kaasboerderij Schellach

middelburg, Zeeland (7.77km)  -  Neem een kijkje op Kaasboerderij Schellach van de familie Kwekkeboom. In de boerderijwinkel is het mogelijk om een lekker stukje kaas te kopen.

Expositie Het Oude Brandspuithuis

serooskerke, Zeeland (8.05km)  -  Het Oude Brandspuithuis toont oud materieel van de brandweer en ambulancehulpverlening in Serooskerke. Ook is er een overzicht van de geschiedenis van het Zeeuwse dorp. Kinderen vermaken zich prima in de rol van brandweerman.

Museum Arnemuiden

arnemuiden, Zeeland (8.42km)  -  Dompel jezelf onder in de rijke geschiedenis van het pittoreske Arnemuiden, ooit een bruisend vissersdorpje, waar rond 1870 zowel kust- als zeevissers de zee trotseerden met hun stevige botters, zeilsloepen en hoogaars.

Zeeland Boten Verhuur

middelburg, Zeeland (8.97km)  -  Hou je graag het heft in handen, maar heb je geen vaarbewijs? Dat is geen probleem bij Zeeland Boten Verhuur! Amerikaanse pontonboten, sloepen en motorboten liggen klaar om het Veerse Meer te verkennen.

Atelier Hoed Gezien

middelburg, Zeeland (9.18km)  -  Laat je inspireren door de hoeden van Atelier Hoed Gezien. De ware kunstwerken, ontworpen door hoedenontwerper Hanny Mallekote, liggen uitgestald in de etalage - dus zijn altijd te bewonderen.

Middelburgs Minitheater

middelburg, Zeeland (9.7km)  -  Bekijk bijzonder amateurtoneel in het Middelburgse Minitheater. Decors, kostuums, grime, alles gebeurt in eigen beheer van dit theatergezelschap. Laat je verrassen!

Stadswandeling Vlissingen

Stadswandeling Vlissingen

10% korting op al je tickets Op zoek naar een interessante stedentrip? Denk dan eens aan het Zeeuwse Vlissingen! Kies één van de boeiende stadswandelingen met gids en ontdek alles over deze mooie plek aan de Westerschelde.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Het Ezelhuis