Actieve Uitjes Koudekerke en omgeving

Gevonden in de buurt van Koudekerke:

Zwembad Vrijburgbad

vlissingen, Zeeland (2.96km)  -  Ontspan in het water en trek je baantjes, terwijl de kinderen spelen met alle leuke speelgoed in het water. Of kom op tijden dat de Waterspeeltuin in het zwembad drijft. Het Vrijburgbad is leuk voor jong en oud!

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (3.36km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

Speelhof Hoogerzael

middelburg, Zeeland (4.09km)  -  Natuurlijk spelen en ontdekken gaan hand in hand in Speelhof Hoogerzael. Speel met water, onderzoek de natuur en maak wilde sprongen in het groen!

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

middelburg, Zeeland (4.4km)  -  Tijdens de Kunst- en Cultuurroute in Middelburg openen kunstenaars hun deuren voor het publiek. Loop binnen om de kunstwerken te bekijken, kunstenaars te ontmoeten en meer te leren over de lokale kunstscene.

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (5.21km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!