Buitenactiviteit Outdoor Koudekerke en omgeving

Gevonden in de buurt van Koudekerke:

Park Toorenvliedt

middelburg, Zeeland (3.15km)  -  Ontdek het mooie Park Toorenvliedt in Middelburg. Hier kom je voor een prachtige wandeling, spelen in de speeltuin of een gezellige picknick. Een compleet en gezellig dagje uit.

Nollebos Vlissingen

vlissingen, Zeeland (3.26km)  -  Stap onder de bomen van het Nollebos, direct naast de Boulevard van Vlissingen en achter de duinen. Hier kun je heerlijk wandel langs de mooie kreken en stroomgeulen. Van hier wandel je door de duinen zo naar het strand.

Speelhof Hoogerzael

middelburg, Zeeland (4.09km)  -  Natuurlijk spelen en ontdekken gaan hand in hand in Speelhof Hoogerzael. Speel met water, onderzoek de natuur en maak wilde sprongen in het groen!

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (4.28km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

Lange Jan - Middelburg

middelburg, Zeeland (4.32km)  -  Een bezoek aan Zeeland is niet compleet zonder de klim omhoog op de Lange Jan van Middelburg. De toren waaraan Middelburgers hun bijnaam te danken hebben.

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

middelburg, Zeeland (4.4km)  -  Tijdens de Kunst- en Cultuurroute in Middelburg openen kunstenaars hun deuren voor het publiek. Loop binnen om de kunstwerken te bekijken, kunstenaars te ontmoeten en meer te leren over de lokale kunstscene.

Rondvaart Vlissingen

vlissingen, Zeeland (4.67km)  -  Vaar mee met Rondvaart Vlissingen over de Westerschelde om zeehonden te spotten die dichtbij liggen te zonnen. Of ga een dagje mee vissen!