Vriendinnendag Koudekerke en omgeving

Gevonden in de buurt van Koudekerke:

Beadle

middelburg, Zeeland (4.13km)  -  Creatief met sieraden? Bij Beadle vind je kralen en bedeltjes in duizenden kleuren om zelf de mooiste sieraden te maken.

Stadsbrouwerij Middelburg

middelburg, Zeeland (4.18km)  -  Proef écht Middelburgs bier in Stadsbrouwerij Middelburg tijdens een rondleiding, proeverij of high beer. De passie spat er vanaf en de smaak... die is uitstekend!

Lange Jan - Middelburg

middelburg, Zeeland (4.32km)  -  Een bezoek aan Zeeland is niet compleet zonder de klim omhoog op de Lange Jan van Middelburg. De toren waaraan Middelburgers hun bijnaam te danken hebben.

Kunst- en Cultuurroute Middelburg

middelburg, Zeeland (4.4km)  -  Tijdens de Kunst- en Cultuurroute in Middelburg openen kunstenaars hun deuren voor het publiek. Loop binnen om de kunstwerken te bekijken, kunstenaars te ontmoeten en meer te leren over de lokale kunstscene.

Zeeuws Museum

middelburg, Zeeland (4.64km)  -  Er valt heel wat leren over Zeeland in het Zeeuws Museum. Het meest bijzondere stuk uit de collectie is een wandtapijt uit de zestiende eeuw.

Zeeuws maritiem muZEEum

vlissingen, Zeeland (4.79km)  -  De Zeeuwse wateren hebben Vlissingen prachtige natuur en avontuurlijke verhalen van dappere zeehelden opgeleverd. Kom alles te weten over deze maritieme geschiedenis in het Zeeuws maritiem muZEEum.

The Game Factory Vlissingen

vlissingen, Zeeland (4.87km)  -  Speel meer dan 100 arcadegames bij The Gaming Factory Vlissingen. Ga je voor een potje flipperen, racen of toch voor Fortnite? Alle games zijn bij de prijs inbegrepen.

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (5.21km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!