Uitstapjes vlakbij Alpacas Zeelandia

Ponyhof Aagtekerke: maak een strandrit!

aagtekerke, Zeeland (0.2km)  -  In de vakantie organiseert Ponyhof Aagtekerke iedere dag strand- of bosritten voor beginners en gevorderen.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 57 06 44 29 

Surfschool Domburg

domburg, Zeeland (2.33km)  -  Bij Domburg halen surfers met de juiste weersomstandigheden hun hart op, rijdend op de golven van de Noordzee. Wil je ook leren surfen of je surftechniek verbeteren? Ga dan naar Surfschool Domburg voor een leuke surfles! Op het strand Noordduine...

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 augustus 

Zwembad De Parel

domburg, Zeeland (2.52km)  -  Is de zee iets te koud? Ga dan lekker zwemmen in Zwembad De Parel in Domburg. Naast een binnenbad is er ook een buitenbad, saunalandschap en beautycentrum.

elke dag geopend 

Wellness & Beauty De Parel

domburg, Zeeland (2.52km)  -  Geniet van een heilzaam dagje in Domburg. De weldaad van het gezonde klimaat in combinatie met de ontspanning in Wellness & Beauty De Parel maken de stad tot een waar kuur- en toevluchtsoord.

elke dag geopend 

Zomermarkt in Domburg

domburg, Zeeland (2.73km)  -  De hele zomer door is er op maandag een leuke markt voor voornamelijk vakantiegangers en dagjemensen in Domburg.

open op maandag 

Marie Tak van Poortvliet Museum Domburg

domburg, Zeeland (2.91km)  -  De oude villa van kunstverzamelaarster Marie Tak van Poortvliet is in 1994 omgebouwd tot museum. Nu bekijk je er kunst- en cultuurtentoonstellingen.

elke dag geopend 

Hotel Pannenkoekhuis Vierwegen Domburg

domburg, Zeeland (2.98km)  -  In de Zeeuwse plaats Domburg vind je het gezellige pannenkoekhuis Vierwegen. Geniet hier van heerlijke lekkernijen en blijf daarna slapen in een van de hotelkamers.

elke dag geopend 

Vuurtoren 't Hoge Licht

westkapelle, Zeeland (3.09km)  -  Iedere avond vallen de lichtbundels van vuurtoren 't Hoge Licht over het Zeeuwse dorp Westkapelle. Bezoek deze karakteristieke vuurtoren bovenop een kerktoren.

open op zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

Stranden van Domburg

domburg, Zeeland (3.22km)  -  Op de heerlijke zandstranden van Domburg laat iedereen de zaken van alledag achter zich. Geniet van zon en zee, maar ook van de gezellige sfeer en kenmerkende strandhuisjes op dit mooie strand.

elke dag geopend 

Het Witte Schip - Midgetgolf

zoutelande, Zeeland (3.45km)  -  Het Witte Schip biedt een middagje midgetgolfen of voetbalgolfen midden in de duinen. Heb je alle holes gehad, geniet dan in het restaurant of op het terras van een hapje en een drankje.

elke dag geopend 

Vuurtoren 't Lage Licht Westkapelle

westkapelle, Zeeland (3.67km)  -  Vuurtoren 't Lage Licht op de Zeedijk van Westkapelle brandt nog iedere nacht. De vuurtoren (ook wel Noorderhoofd of Westkapelle Laag) is open voor bezoek.

geopend, elke dag geopend 

Dijk- en Oorlogsmuseum het Polderhuis

westkapelle, Zeeland (3.92km)  -  De strijd tegen het water laait nog heftig op in het Polderhuis Museum. Leer in dit dijk- en oorlogmuseum alles over het ontstaan van Westkapelle en hoe de omgeving omging met dreiging van oorlog en water.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Terra Maris

oostkapelle, Zeeland (4.12km)  -  Het museum Terra Maris beschikt over levendige tentoonstellingen over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Geen saaie museumstukken, maar alle (jonge) bezoekers kunnen hier zelf op ontdekkingstocht.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag 

Toerpunt Zoutelande

zoutelande, Zeeland (4.15km)  -  Voel de wind door je haren terwijl je Zeeland ontdekt. Ga je door de duinen of verken je één van de Zeeuwse steden? Bij Toerpunt Zoutelande kan het met een scooter of elektrische fiets!

geopend op afspraak of bel +31 (0)118 56 12 52 

Bunkermuseum Zoutelande

zoutelande, Zeeland (4.38km)  -  Stap binnen en ontdek het leven in een bunker. Door de apparatuur en uitrustingsstukken lijkt het net echt!

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 31 oktober, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Sauna & Wellness Ons Buiten

oostkapelle, Zeeland (4.81km)  -  Zet je gedachten even uit en kom tot rust in Sauna & Wellness Ons Buiten. Zeeuws ontspannen in de unieke zoutgrot, sauna en whirlpool. Terwijl jij geniet, kunnen de kinderen zich binnen of buiten vermaken in de speeltuin.

elke dag geopend 

Speelboerderij Hof Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (5.01km)  -  Kom eten, drinken en spelen bij Hof Poppendamme. Hier kun je indoor en outdoor genieten op de boerderij.

elke dag geopend 

Imkerij Poppendamme

grijpskerke, Zeeland (5.03km)  -  Bijen en honing spelen de hoofdrol bij Imkerij Poppendamme. Op het terras genieten gasten van heerlijk honingijs of honinggebak. En in de tentoonstelling is van alles te leren over de bij en de imkerij.

open op zaterdag - soms geopend op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Avonturenpark Valkenisse

biggekerke, Zeeland (5.4km)  -  De indoor speeltuin van Strandcamping Valkenisse is een fijne speelplek voor kinderen, ook als het regent. Iedereen is welkom om te spelen in Avonturenpark; alleen voor campinggasten is de toegang gratis.

vandaag nog gesloten, geopend 26 maart t/m 1 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Romantische rozentuin

oostkapelle, Zeeland (5.56km)  -  Bezoek tijdens de open tuindagen de romantische rozentuin dicht bij de kust van Walcheren: boeiend, kleurrijk, divers en inspirerend!

vandaag nog gesloten, geopend 20 april t/m 30 juni, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Alpacas Zeelandia