1

Uitstapjes vlakbij Atelier de Test

Natuurgebied De Knokkert

cadzand, Zeeland (2.12km)  -  Natuurgebied De Knokkert is een bijzondere plek. Je vindt hier veel oude boerenelementen: essenhakhout bosjes, meidoornhagen en oude veedrinkputten.

Paardenmelkerij Nortier-Buijze

oostburg, Zeeland (2.31km)  -  Proef paardenmelk op Paardenmelkerij Nortier-Buijze. Ook kun je hier zelf paardrijden of een pannenkoekje eten. Of ontspan in de paardenmelk Wellness!

Golfclub Oostburg

oostburg, Zeeland (2.75km)  -  Welkom bij Golfclub Oostburg, op een van de mooiste golfbanen in de Benelux:! Je speelt hier op een Parkbaan vol bomen, struiken en waterpartijen en pelikanen. Ja, echt, je kunt hier opeens pelikanen tegenkomen.

Speelboerderij Pierewiet

nieuwvliet, Zeeland (3.48km)  -  In de meeste vakanties (met uitzondering van de Kerstvakantie) is de boerderij dagelijks geopend. Ontmoet de enige echte Ferini op donderdag in het kindertheater tijdens de zomervakantie.

Zwembad De Eenhoorn

oostburg, Zeeland (3.56km)  -  Ga lekker zwemmen in De Eenhoorn in Oostburg. Behalve een zwembad heeft dit sportcomplex ook een sporthal, een turnhal, squashbanen en een atletiekbaan.

Oorlogsmuseum Switchback

oostburg, Zeeland (3.67km)  -  Museum Switchback in Oostburg biedt onder meer een collectie van militaire voorwerpen van zowel de Duitse bezetters als de Canadese bevrijders aan.

Wandel over de wallen van Sluis

sluis, Zeeland (3.8km)  -  Wandel over de groene wallen van vestingstadje Sluis in Zeeuws-Vlaanderen. Ooit verdedigden Sluis, nu zijn ze een groene oase met mooie vergezichten.

De Blikken

nieuwvliet, Zeeland (4.55km)  -  De Blikken is met een prachtig weilandreservaat. Het reliëfrijke landschap wordt gedomineerd door groen gras en waterstroompjes. Een lust voor het oog en... voor de wandelschoenen.

Museum Het Belfort in Sluis

sluis, Zeeland (5.72km)  -  In Sluis staat het enige Belfort van Nederland: een middeleeuwse wachttoren met klok. Die in Sluis staat op het raadhuis, nu een museum.

Speeltuin Groede Podium

groede, Zeeland (5.82km)  -  Groede Podium is een educatief speel- en wandelpark aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Tussen de overgebleven bunkers uit de Tweede Wereldoorlog vind je klimtorens en een waterspeelplek. Geniet op het terras van het restaurant van het uitzicht.

Nederlands Kustpad: de langste wandelroute van Nederland

sluis, Zeeland (5.84km)  -  Zon, zee, strand en duinen: het langste wandelpad van Nederland volgt onze mooie kust. Loop van de Belgische grens door de duinen van Zeeland. Over de langgerekte stranden van Holland en de dijken langs de Waddenzee. En kom na 725 kilometer met de...

Toversluis Family Fun Parc

sluis, Zeeland (6.09km)  -  Het overdekte recreatiecentrum ToverSluis Family Fun Parc biedt vermaak voor jong en oud. Geniet van de verschillende attracties en kom gezellig bowlen of lasergamen.

Cletemspolder

groede, Zeeland (6.29km)  -  Trek er op uit in de Cletemspolder: stap van de ene steen op de andere en wandel door de polder over het vlonderpad. Het natuurgebied is ontstaan door indijking in 1613 en bestaat uit watertjes, binnenduintjes en bosjes.

Zwin Natuur Park: een natuurreservaat en vogelpark

knokke-heist, West-Vlaanderen (6.72km)  -  Het Zwin is het belangrijkste schorre- en slikkengebied van België. Er zijn veel bijzondere vogels - waaronder ooievaars - te zien. Bekijk ze vanuit een observatiepost of ontdek het gebied met het huttenparcours.

Struisvogelboerderij Monnikenwerve

sluis, Zeeland (7.29km)  -  Op struisvogelboerderij Monnikenwerve krijgen toeristen onder meer een rondleiding langs de ruime wei van broedvogels. Neem eens een kijkje bij deze bijzondere vogels!

Baarzandse Kreek

groede, Zeeland (7.6km)  -  Drassige oeverlanden grenzen aan open water bij de Baarzandse Kreek. Geniet vanaf de zichtplek langs de Rijksweg N676 van het zicht op de vele weidevogels.

Elmare Landgoed de Catharinahoeve

waterlandkerkje, Zeeland (7.74km)  -  Bezoek Elmare's prachtige wijngaard op het Landgoed de Catharinahoeve en laat je rondleiden over het mooie, aangelegde landgoed. Geniet van de Zeeuwse Vlaamse geneugten.

Museum Cultuurforum Aardenburg

aardenburg, Zeeland (8.12km)  -  In Museum Cultuurforum Aardenburg zijn allerlei Romeinse en middeleeuwse archeologische vondsten te zien. Alle vondsten komen uit de bodem bij Aardenburg, waar vroeger een groot fort stond.

Sint Baafskerk

aardenburg, Zeeland (8.12km)  -  Het oudste gebouw van Aardenburg is de Sint Baafskerk. In groepen kunt u deze prachtige kerk bezichtigen. Maak een reis door de tijd in deze kerk die stamt uit het jaar 959.

Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis

breskens, Zeeland (9.78km)  -  Ambachtelijke pannenkoeken, warme wafels of poffertjes: het is allemaal smullen bij Elsje Fiederelsje Pannenkoekenhuis. Stevige trek? Neem dan een pannenkoek met shoarma, brie en champignons of diverse soorten vis.

Penini Sailing

breskens, Zeeland (10.4km)  -  Zeil over de Westerschelde en de Noordzee met Penini Sailing en geniet van een dagtocht! Startpunt is de jachthaven van Breskens.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Atelier de Test