Speelboerderij Pierewiet
Speelboerderij Pierewiet

Op de Speelboerderij Pierewiet zijn kinderen uren zoet. Er is een techniekzolder, waar kinderen werken met allerlei materialen. Buiten zijn er leuke speeltoestellen. Bij slechter weer kunnen de kinderen binnen heerlijk blijven klauteren! In de zomervakantie is Ferini van de partij! Op donderdag speelt hij de leukste voorstellingen in het kindertheater.

Op de techniekzolder van Speelboerderij Pierewiet gebeuren spannende dingen. Met hout, piepschuim, papier of ijzer maken kinderen heel speciale dingen! Uitgeknutseld? Raak de energie buiten kwijt, op de skelterbaan bijvoorbeeld. Maar ook op de trampoline, de kabelbaan, het luchtkussen, de vuurtoren en natuurlijk op de verschillende speeltoestellen kunnen kinderen zich uitleven. Of speel verstoppertje in de oude perenboomgaard! Een bui? Geen nood, in de binnenspeeltuin kunnen de kinderen lekker door blijven klimmen, klauteren en glijden.

Speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 5,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

Speelboerderij Pierewiet