Toversluis Family Fun Parc
Toversluis Family Fun Parc

Toversluis Family Fun Parc is hét overdekte recreatiecentrum van West Zeeuws-Vlaanderen met heel veel verschillende attracties voor urenlang speelplezier. Heerlijk handig voor als het een dagje minder weer is, maar op een ander moment natuurlijk ook leuk! In de overdekte hal kun je een potje bowlen. Of duik het donkere doolhof in voor een spel lasergamen. In dit flitsende vuurgevecht probeer je je tegenstander uit te schakelen door middel van je lasergun.

Voor de jongere kids heeft Toversluis een overdekte speelhal. Mocht het weer het toelaten, dan kunnen de kinderen ook buiten spelen, terwijl de ouders wat te drinken nemen op het terras.

Genoeg gespeeld? Besluit dan de dag in het restaurant met een heerlijke maaltijd. Je kunt hier bijvoorbeeld ook gezellig samen steengrillen of pizzaretten. Toversluis biedt tal van arrangementen voor het bedrijfsleven.

Toversluis Family Fun Parc in Sluis leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 9,95 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.toversluis.nl

Toversluis Family Fun Parc
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.