Uitstapjes / Anna Paulowna / Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Cijfer 7.4 van 10 punten.7.47.47.47.4Bezoekers geven gemiddeld een 7,4. Lees de 7 reviewsgeef uw beoordeling
Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Op Landgoed Hoenderdaell is het heerlijk genieten van bijzondere dieren en prachtige natuur. Maak een wandeling in het stiltegebied om het landgoed of sta oog in oog met een zeearend. Het landgoed verrast keer op keer!

Kinderboerderij

Dobberende eenden en ganzen in het water, scharrelende kippen, blatende schapen en geiten en snuffelende konijntjes; de kinderboerderij is een park op zich!

Jungle

Hoenderdaell is rijk aan dieren uit alle delen van de wereld. In de tropische kas lopen bezoekers in het hart van de jungle, waar iedereen kennismaakt met ibissen en pinché-aapjes. En natuurlijk mogen krokodillen en flamingo’s niet ontbreken. Langs de lopen zebra’s, neusbeertjes, kangoeroes, wolven en tientallen andere prachtige dieren rond.

Tijgers

De meest imposante bewoners van Landgoed Hoenderdaell zijn toch wel de zeven tijgers. Zij hebben een plekje gevonden bij Stichting Leeuw. Deze stichting heeft een centrum op het landgoed, waar zij zich inzetten voor katachtigen. De bedoeling is om raszuivere dieren weer terug te brengen in het wild.

Ontmoet de otter en de arend bij Landgoed Hoenderdaell.

Apenheuvel

De apenheuvel ligt als schiereiland aan de tropische kas. De aapjes trekken een hoop bekijks met hun gekke sprongen en pesterijen. Op het eiland loopt het publiek zelfs tussen de ringstaartmaki’s en de mara’s. Daarnaast zijn er net voorbij de tropische kas onder andere berberapen en doodshoofdaapjes te bewonderen.

Roofvogeltuin

De valkenier laat bezoekers op een unieke manier kennismaken met tientallen roofvogels. Oog in oog staan met de imposante zeearend of de kleinere kerkuil op de arm dragen? In de roofvogeltuin is alles mogelijk. Tijdens de spectaculaire demonstratie vliegen de roofvogels rakelings langs het publiek. Er zijn demonstraties om 12:00 uur en om 14:00 uur.

Wandelen

Naast het dierenpark heeft Hoenderdaell veel te bieden aan kunstliefhebbers en liefhebbers van vrije natuur. Achter de roofvogeltuin bevindt zich het stiltegebied. Tijdens een wandeling in dit groene gebied ontdekt u de vele planten- en diersoorten, van bergeend tot karekiet en van berkezwam tot margriet. Kunstliefhebbers kunnen terecht in de galerie met wisselende exposities en ook in het park en in het natuurgebied staan diverse kunstwerken.

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)223 531388

Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.landgoedhoenderdaell.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell met een 7,4. Lees de 7 reviews van Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell.

Adres en Locatie

Adres: Van Ewijckskade 1, 1761 JA, Anna Paulowna
Gemeente Anna Paulowna, provincie Noord-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.861149 4.837941

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 10,00 p.p.
Kinderen: € 10,00
Peuters: Gratis
Kinderen tot en met 4 jaar mogen gratis naar binnen.
Toegankelijk voor mindervaliden: onbekend.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 09:00 uur tot 17:00 uur. Let op: Van dinsdag tot en met zondag is er dagelijks om 12:00 uur en om 15:00 uur een roofvogelshow. Alleen bij slecht weer gaat de show niet door en in het winterseizoen worden er geen shows gegeven.

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 17 juli 2013, disclaimer.

Reviews Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Bezoekers waarderen Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell met een 7,4. Lees de 7 reviews van Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!