Uitstapjes / Anna Paulowna / Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Cijfer 7.6 van 10 punten.7.67.67.67.6Bezoekers geven gemiddeld een 7,6. Lees de 9 reviewsgeef uw beoordeling
Dierenontdekkingstocht bij Landgoed HoenderdaellDierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Geniet van bijzondere dieren en prachtige natuur op Landgoed Hoenderdaell! Het dierenpark bevindt zich in een uitgestrekt natuurpark en dieren hebben er alle ruimte. In het bos verschuilt een roedel euro-wolven zich, vind je bruine beren en voer je ringstaartmaki's. Iets verderop sta je plots oog in oog met exotische vogels in vele kleuren.

Een ontzagwekkende roofvogel scheert rakelings langs je hoofd. Laat je iedere dag om 12:00 en 15:00 verrassen door de roofvogelshow op Landgoed Hoenderdaell!

Bezoek www.landgoedhoenderdaell.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)223-531388

Wandel door de jungle

Maak een ontdekkingstocht door het rijk der dieren uit alle delen van de wereld. Verken het hart van de jungle in de tropische kas, en maak kennis met ibissen en pinchť aapjes. En natuurlijk mogen krokodillen en flamingo's niet ontbreken. Ook lopen er zebra's, neusbeertjes, kangoeroes, wolven en tientallen andere prachtige dieren rond. Op Landgoed Hoenderdaell raak je niet uitgekeken!

Voer de aapjes op het apeneiland

Vergaap je aan ringstaartmaki's en mara's, bewonder berberapen en doodshoofdaapjes en kom langs op het apeneiland! Durf jij de verzorger te helpen? Met gekke sprongen en capriolen komen ze eraan... iedere dag om 14:00 uur mag je helpen bij het voeren van de ringstaartmaki's!

Bekijk vast een voorproefje:

Sta oog in oog met koning leeuw

Loop ook even langs in het centrum van Stichting Leeuw voor een ontmoeting met de meest imposante bewoners van Landgoed Hoenderdaell: leeuwen en tijgers! Door gaten in het hek bekijk je tijgers in hun natuurlijke habitat en in het opvangcomplex leer je meer over het werk van Stichting Leeuw.

Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.landgoedhoenderdaell.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell met een 7,6. Lees de 9 reviews van Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell.

Adres en Locatie

Adres: Van Ewijckskade 1, 1761 JA, Anna Paulowna
Gemeente Hollands Kroon, provincie Noord-Holland
Breedtegraad/lengtegraad: 52.861149 4.837941

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 10,00 p.p.
Kinderen: € 10,00
Peuters: Gratis
Kinderen tot en met vier jaar mogen gratis naar binnen.
Gratis parkeren.
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Invalidentoilet Rolstoeltoegankelijk De route door het park is met 2,5 kilometer best lang. Er zijn scootmobiels te huur. Honden en fietsen zijn niet toegestaan op het landgoed.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 09:00 uur tot 18:00 uur. Let op: De kiosk is dagelijks geopend tot 17:00 uur. Van 1 april tot en met 1 oktober is er van dinsdag tot en met zondag dagelijks om 12:00 uur en om 15:00 uur een roofvogelshow. Bij slecht weer gaat de show niet door. Op feestdagen en tijdens vakanties zijn er op maandag ook roofvogelshows.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 7 april 2015, disclaimer.

Reviews Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell

Bezoekers waarderen Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell met een 7,6. Lees de 9 reviews van Dierenontdekkingstocht bij Landgoed Hoenderdaell.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!