noord-holland

Noord Holland Dierentuin (9)

Stichting Artisklas Haarlem

HAARLEM, NOORD-HOLLAND - Artisklas is een minidierentuin in Haarlem. Verschillende reptielen en zoogdieren zijn op zaterdag en zondag te zien voor het publiek.

open op zondag en zaterdag

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,50

Zee Aquarium

BERGEN AAN ZEE, NOORD-HOLLAND - In het Zee Aquarium zijn meer dan veertig aquaria te bewonderen! Bekijk exotische vissen in de vele vitrines of aai roggen bij het Roggenrif.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 13,95

kinderen vanaf € 9,95

peuters gratis

Artisplein

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Het Artisplein is een plek waar je vol verwondering rondloopt. Een mooie mix van stad en natuur! Droom weg bij de fontein, bewonder de flamingo's in de vijver en bekijk de stad met andere ogen.

elke dag geopend

entree gratis

Dierentuin Animal Farm

BEVERWIJK, NOORD-HOLLAND - Maak kennis met vreemde diersoorten op een eiland in het water. Dierentuin Animal Farm is zeven dagen per week gratis toegankelijk!

elke dag geopend

gratis toegang

Van Blanckendaell Park

TUITJENHORN, NOORD-HOLLAND - Het Blanckendaell Park is van alle markten thuis: een dierentuin, boerderij, museum en een speeltuin. Duik in de dolle beestenboel of bekijk de historische landbouwwerktuigen in het museum.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 11,00

kinderen vanaf € 7,00

peuters gratis

Overal microben! Wat kruipt er rond in jouw mond?

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Je bent nooit alleen! Er krioelen op dit moment miljarden onzichtbare microben over je lijf: microben. Maak in ARTIS-Micropia kennis met deze minuscule diertjes en ontdek waar ze nou eigenlijk goed voor zijn.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 13,00

peuters gratis

Vlindertuin Vlindorado

WAARLAND, NOORD-HOLLAND - Vlindorado is een indrukwekkende vlindertuin in de kop van Noord-Holland. In de vlindertuin fladderen meer dan duizend vlinders rond van zo'n twintig verschillende soorten.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen vanaf € 6,00

peuters gratis

ARTIS: veelzijdige dierentuin in hartje Amsterdam!

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Ontmoet pinguïns, giraffen, aapjes en leeuwen in ARTIS. Hartje Amsterdam barst van de prachtige en exotische dieren! Wandel tussen de tropische vogels en vlinders in de dierentuin of relax gratis met de flamingo's in het ARTIS-park.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 23,00

kinderen vanaf € 19,50

peuters gratis

Van de redactie

UITagenda Noord-Holland, vanaf 18 augustus 2018