Van Blanckendaell Park

Het Van Blanckendaell Park bestaat uit een Zoo met allerlei soorten dieren: van boerderijdieren als de geit en de ezel, tot exotische dieren als de pinguïns en de papegaai. Hier reis je van continent naar continent, maar houdt ook altijd uitzichtop de oer-Hollandse molen van het park.

Het park heeft ook een museum. Stap terug in de tijd, terwijl je tussen de antieke landbouwwerktuigen wandelt, het washok bezoekt en de smidse bewondert. Of ga even lekker zitten achter een computer, om de vele oude foto's te bewonderen. Daarna geniet je van een kopje koffie in de cafetaria, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin.

Dit veelzijdige park is ook een prachtige plek voor een kinderfeestje, schoolreisje of ander evenement. Ook voor senioren en gehandicapten zijn er verschillende arrangementen.

Van Blanckendaell Park in Tuitjenhorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.