Beoordelingen Van Blanckendaell Park

Verzorgd
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: Augustus 2017

Datum beoordeling: 10 augustus 2017

Reisgezelschap: met een groep

Kleinschalig dierenpark.Een park met heel veel verschillende dieren. Erg leuk voor kinderen tot een jaar of 10. Paden goed begaanbaar voor ouderen en kinderveroer middelen. Het is er schoon en het ziet er heel verzorgd uit. Het is door zijn kleinschaligheid goed te behappen voor kleine kinderen. Een klen treintje maakt een leuk ritje over het park met de nodige tielichting. Kortom een leuk park vooral met kinderen en goed begaanbaar voor opa en oma..

Beoordeling gegeven door Brouwer.

Deprimerend
1 11111

Bezoekdatum: 24 april 2017

Datum beoordeling: 25 april 2017

Reisgezelschap: gezin

Dieren zitten in kleine verblijven. Veel dieren zijn gestrest of verveeld. Hokken zijn vies en oud. Tegenover de andere dierenparken waar we geweest zijn was dit park echt deprimerend. Dit park is hopeloos verouderd. Ik voel me bijna schuldig dat we betaald hebben om dit ik stand te houden. Entreeprijs voor volwassenen was totaal niet in verhouding. En dan moet je ook nog betalen voor parkeren en het treintje dat op het terrein rijdt. Verspil je tijd (alhoewel je het in een uurtje hebt gezien) en geld niet aan dit park.

Beoordeling gegeven door Family. Maas.

Prachtig mooi genieten
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 26 juli 2016 6

Datum beoordeling: 27 juli 2016

Reisgezelschap: met partner

Het is goed en overzichtelijk opgezet Prachtige dieren, velerlei soorten Mooi museum en video van de omgeving Lekkere koffie en appeltaart, ed

Beoordeling gegeven door A de Wit .

Leuk dierenpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14 augustus 2015

Datum beoordeling: 14 augustus 2015

Reisgezelschap: met partner

Gemoedelijk. Vriendelijk. Overzichtelijk. Rust. Gevarieerdheid aan dieren. Leuk treintje. Museum aanrader. Prijs-kwaliteit heel goed. Je kunt er uren doorbrengen, kijken en zitten. Parkeerkosten gering. Voor ouders met kinderen heel geschikt. We komen terug!

Beoordeling gegeven door Joke en jules wolthuis.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 2 sept. 2013

Datum beoordeling: 2 september 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

Leuk park wel, jammer dat de hokken van de vogels erg vies waren. Maar wat echt SMERIG was, was her restaurant!! Je stapt daar gewoon een vliegenkolonie binnen. De borden in de keuken staan open en bloot en dat vinden de vliegen erg fijn. Er zaten er honderden! Verder was de mevrouw van de bediening verkouden en hoestte vol in haar hand, daarna pakte ze een kopje en een broodje!! Eten in dat restaurant is gevaarlijker dan je vinger in een kooi steken.

Beoordeling gegeven door Gonda.

Geweldig
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29-08-2013

Datum beoordeling: 29 augustus 2013

Reisgezelschap: met opa en oma

De dieren hebben zulke verzorgde hokken en het park is schoon en mooi om doorheen te lopen van hok naar hok. En dan het museum is heel leuk om een indruk te krijgen hoe het vroeger was!. Onze kleinzoon van 8, die toch heel stoer doet, vond alles even leuk en interessant.

Beoordeling gegeven door Corry van Duin.

Mooie dierenpark
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 17-7-2013

Datum beoordeling: 17 juli 2013

Reisgezelschap: met partner

Wij vonden het heel erg leuk en mooie dieren ik heb genoten er van en het park is heel schoon en opgeruimd ik raad het iedereen aan om te gaan kijken

Beoordeling gegeven door Loes weijgertze .

Leuk dierenpark
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: Vorige week ergens

Datum beoordeling: 14 oktober 2012

Reisgezelschap: met partner

Erg leuk dierenpark. Ziet er heel schoon en netjes uit. We dachten aanvankelijk dat alles net nieuw was neergezet maar dat bleek niet het geval. Gemoedelijk en vriendelijk komt het over. Erg leuke dag gehad we gaan zeker nog een keer terug om onze kleine. Onze ervaring was dat er ook leuke speeltuinen bij zijn en een groot restaurant met een leuk museumpje erbij. Kan je zo heen en ook leuk om te combineren daarna met het dorpje bergen en bergen aan zee.

Beoordeling gegeven door I. de Jong.

Fantastisch!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 4-7-2011

Datum beoordeling: 29 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Het is een kleinschalig dierenpark met dieren uit alle werelddelen. Geen hoge muren om de dieren heen, dus de kinderen kunnen vanaf de grond alles zien. Daarnaast zijn het brede paden, dus ook prima toegankelijk voor invaliden. Het park wordt keurig onderhouden en is erg overzichtelijk. Naast een dierentuin is er ook een museum met een prachtige collectie oude landbouwwerktuigen aanwezig op het park. Daarnaast is de entree goed betaalbaar. Zowel volwassenen als kinderen kunnen zich hier prima vermaken. Echt een aanrader!

Beoordeling gegeven door J.B. Epema.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: vorig jaar mei 2009

Datum beoordeling: 5 maart 2010

gevarieerde dieren, mooie ruime paden, lekker wandelen, sfeervol geheel, pinguins op ooghoogte kinderen, oude ophaalbrug, toegangsprijs is niet te hoog, leuke doe opdrachten/speurtocht voor kinderen rond 6 7 8 jaar, aanrader. Geen 10 waard want ik vind het speeltuintje erbij erg sumier en ook een klein restaurant.

Beoordeling gegeven door Tineke Prins.