Uitstapjes vlakbij Zee Aquarium

Vredeskerkje

bergen aan zee, Noord-Holland (0.37km)  -  Bewonder het Vredeskerkje in de duinen bij Bergen aan Zee. In de zomermaanden is de kerk regelmatig open voor bezoekers.

Museum Kranenburgh

bergen, Noord-Holland (4.54km)  -  Kranenburgh is een culturele buitenplaats die een grote rijkdom aan kunstwerken, muziek en poëzie herbergt. Naast Museum Kranenburg met een collectie werken van de Bergense School, is er een beeldentuin en een kunstuitleen.

Museum van Egmond

egmond aan zee, Noord-Holland (4.8km)  -  In het Museum van Egmond wordt de bezoeker ondergedompeld in de geschiedenis van Egmond en het leven aan zee. Kinderen kunnen hier een museum- en plaatjesquiz volgen.

Ruïnekerk

bergen, Noord-Holland (4.92km)  -  De Ruïnekerk in Bergen zet je op het verkeerde been. Is het een ruïne of zie je daar toch echt een volledig kerkgebouw?

Sportpaleis Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (6.56km)  -  Sportpaleis Alkmaar heeft diverse mogelijkheden om zelf te sporten: mountainbike, baanwielrennen of zaalsporten. Je kunt natuurlijk ook naar één van de vele sportevenementen komen kijken. Het Sportpaleis is ook te huur voor evenementen.

Speelbos Zandspoor

schoorl, Noord-Holland (6.59km)  -  In Speelbos Zandspoor is alle ruimte om te spelen. Kinderen kunnen hier zand vervoeren met een treintje, hun eigen sprong meten en verstoppertje doen.

Blindentuin Heukelshof

alkmaar, Noord-Holland (6.78km)  -  Blindentuin Heukelshof in Alkmaar laat visueel beperkten genieten van de natuur! In de heemtuin kun je veel leren over allerlei soorten planten en bloemen, de opschriften zijn in braille.

Indoor Beach Alkmaar

alkmaar, Noord-Holland (6.79km)  -  Klim en klauter naar het hoogste puntje van klimcentrum Indoor Beach Alkmaar. Voor wie nog nooit heeft geklommen, zijn hier leuke introductielessen.

Golfbaan Sluispolder

alkmaar, Noord-Holland (7.47km)  -  Golfen in de natuur? Bij golfbaan Sluispolder in Alkmaar ga je voor negen of achttien holes! Na een lekker potje golf is het heerlijk dineren in restaurant 't Sluisje bij de golfbaan.

Gastenhuis Abdij van Egmond

egmond-binnen, Noord-Holland (7.53km)  -  Al meer dan duizend jaar leeft er een orde van Benedictijnse monniken in Egmond. In hun Abdij van Egmond is plaats voor gasten in het Gastenhuis, een plek van stilte en rust.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zee Aquarium