1

Uitstapjes vlakbij Hondsbossche en Pettemer...

Villa Holland

sint maartenszee, Noord-Holland (4.79km)  -  Zin in een lekker Hollands weekendje weg? Overnacht in Cottage Rood, Cottage Wit of Cottage Blauw in het mini-vakantiepark Villa Holland.

Speelpark De Goudvis

sint maartenszee, Noord-Holland (5.14km)  -  Voor kinderen is De Goudvis een echt speelparadijs! Er is een buitenspeeltuin en als het regent, leven ze zich uit in één van de overdekte speelruimtes.

Speelbos Zandspoor

schoorl, Noord-Holland (5.83km)  -  In Speelbos Zandspoor is alle ruimte om te spelen. Kinderen kunnen hier zand vervoeren met een treintje, hun eigen sprong meten en verstoppertje doen.

Van Blanckendaell Park

tuitjenhorn, Noord-Holland (6.31km)  -  Het Van Blanckendaell Park is een gevarieerd uitje. Het omvat een dierentuin, boerderij, museum en een speeltuin. Duik in de dolle beestenboel of bekijk de historische landbouwwerktuigen in het museum.

Ruïnekerk

bergen, Noord-Holland (9.73km)  -  De Ruïnekerk in Bergen zet je op het verkeerde been. Is het een ruïne of zie je daar toch echt een volledig kerkgebouw?

Museum Kranenburgh

bergen, Noord-Holland (9.74km)  -  Kranenburgh is een culturele buitenplaats die een grote rijkdom aan kunstwerken, muziek en poëzie herbergt. Naast Museum Kranenburg met een collectie werken van de Bergense School, is er een beeldentuin en een kunstuitleen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Hondsbossche en Pettemer Zeewering