Dopersduin: overnachten in het prachtige Schoorl

Dopersduin

Aan het mooiste stukje kust van Noord Holland ligt het vakantiehuis Dopersduin. Ooit was dit een huis om samen te komen en te bezinnen voor doopsgezinde gelovigen, tegenwoordig is het open voor iedereen. Geniet in dit bijzondere groepshuis van een weekendje weg, korte vakantie, of vergadering. In het kerkje op het terrein, of langs het mijmerpad is er nog steeds alle ruimte voor rust en bezinning.

Er zijn drie slaapgebouwen. Groepen kunnen hier terecht, maar last minute worden de kamers ook als bed&breakfast verhuurd. Elk huis heeft zijn eigen karakteristieke sfeer. Overnachten in Dopersduin. Bij Dopersduin kunnen groepen ook in alle rust vergaderden, zonder de drukte van stad of kantoor. Eten en drinken is bij het vergaderen inbegrepen. Bij overnachting is er 's avonds een borrelhapje. Een arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een sportactiviteit op het terrein of in de omgeving van het huis. De vergaderaccommodatie leent zich naast vergaderen uitstekend voor workshops en teambuilding. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos op deze prachtige locatie met haar bijzondere sfeer.

Dopersduin in Schoorl leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Dopersduin

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.