Buitencentrum Schoorlse Duinen

Buitencentrum Schoorlse Duinen ligt aan de rand van het duingebied. De Schoorlse Duinen zijn de hoogste van Nederland, dus er is alle ruimte of te klimmen, te dalen en uit te waaien. In het buitencentrum starten fiets- en wandeltochten en zijn leuke activiteiten te doen. Ook zijn er (vergader)zalen te huur en is er een brasserie.

Vergaderen bij de Schoorlse Duinen

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie middenin de natuur? Huur dan een zaal bij Buitencentrum Schoorlse Duinen. Het centrum heeft twee verschillende zalen, waar minimaal zes en maximaal 40 personen in kunnen. Boek er een arrangement bij van koffie en thee of lunch en trek in de pauzes zo het natuurgebied in.

Groepsuitjes in de Schoorlse Duinen

Met vrienden, familie of collega's de duinen in? Buitencentrum Schoorlse Duinen heeft er verschillende opties voor. Ga op pad met de boswachter en leer het natuurgebied van een andere kant kennen of stap in de Zonnetrein en laat je rondrijden langs de mooiste vergezichten.

Schoorlse Duinen

De Schoorlse Duinen is Nederlands hoogste duingebied en is geschikt voor een heerlijke wandeling. Waai lekker uit in de top van Noord-Holland en kom in aanraking met de prachtige flora en fauna van het natuurgebied.

Buitencentrum Schoorlse Duinen in Schoorl leent zich ook goed voor een familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Het buitencentrum. Foto: DagjeWeg.NL @ Tonny van Oosten
Het buitencentrum. Foto: DagjeWeg.NL @ Tonny van Oosten