noord-holland

Noord Holland Strand (9)

Stadstrand Blijburg aan Zee

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Buiten, maar toch binnen de grenzen van Amsterdam. Op strand Blijburg kun je zwemmen, zonnen en 's avonds genieten van een gezellig kampvuur. Laat het drukke stadsleven plaatsmaken voor heerlijk chillen aan het strand!

elke dag geopend

gratis toegang

Het Ezelhuis

KAMPERLAND, NOORD-HOLLAND - Kom eens echt tot rust en maak een wandeling met een ezel! Bij Het Ezelhuis is nog meer te doen! Volg een workshop, vier je kinderfeestje of boek het arrangement teambuilding met een ezel.

open op woensdag en zaterdag - soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

volwassenen vanaf € 15,00

kinderen vanaf € 12,50

Beachclub Bloomingdale aan zee

OVERVEEN, NOORD-HOLLAND - Door haar perfecte ligging en unieke assortiment is het bij Bloomingdale Beach puur genieten. Lekker uitwaaien aan het strand, om daarna te zonnen op een luxueus loungebed van Bloomingdale.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 17,50

Strandzuid Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Strandzuid is de ideale strandlocatie: makkelijk bereikbaar, comfortabel en in gelegen in de leukste stad van Nederland.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 9,50

Beachclub Bloomingdale

OVERVEEN, NOORD-HOLLAND - Bloomingdale is de hotspot van het Nederlandse strand. Beleef bij deze beachclub een heerlijk dagje aan het strand. Er is alle ruimte om te chillen of om een feestje te vieren.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Schipbreuk- en Juttersmuseum Flora

DEN BURG, NOORD-HOLLAND - Luister naar spannende juttersverhalen, bekijk de vreemdste voorwerpen en ontdek alles over jutters op Texel. Het Schipbreuk- en Juttersmuseum is één van de tien meest bijzondere musea van Nederland.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,75

kinderen vanaf € 4,50

peuters gratis

Van de redactie

UITagenda Noord-Holland, vanaf 18 augustus 2018